MOŠKI PRIZNALI: ''To so komplimenti, ki jih najraje slišimo iz ženskih ust!''

Ne pozabite mu danes prišepniti, kaj lepega ;)
Ključne besede:
   moški    komplimenti    dan mučenikov    pohvala    videz    raziskava    smisel za humor

Če ste dva dni nazaj praznik imele ženske, ga danes praznujejo tisti, s katerimi je včasih težko, brez njih pa tudi ne gre - to so moški. Dan mučenikov je njihov praznik, zato jim ga olajšajte  tako, da jim prišepnite kaj lepega.

Tukaj imamo seznam komplimentov, ki bodo ogreli srce marsikaterega ''mučenika''.

 

1. PRIČESKA: ''Lepa pričeska!''

Morda se vam ne zdi tako, a moški zelo radi slišijo pohvalo glede pričeske. Trudijo se, da njihova frizura vsak dan izgleda kot nova, kar je seveda lažje, kot pri ženskah. V tej raziskavi je večina moških odgovorila, da najraje slišijo, ko nekdo, posebej ženske, pohvalijo njegove lase.

 

 

2. STIL OBLAČENJA: ''O, kako imaš danes lepo srajco!''

Kdo bi si mislil, da moškim to pomeni toliko. Tega smo namreč vajeni samo pri ženskah. In res je, da moški pravzaprav neradi komentirajo stil oblačenja nekoga drugega, a to ne pomeni, da oni ne želijo slišati tega. Vsak dan se namreč trudijo izgledati dobro in ko nekdo to pohvali, potem dobijo še dodaten zagon.

 

 

3. OBRAZ: ''Brada ti pa res sede!''

Ničesar ne zgrešiš, če pri moškemu pozitivno komentiraš njegov obraz. Najraje slišijo komplimente o svoji bradi, očeh in o nasmehu.

 

 

4. VONJ: ''Mmm, a imaš nov parfum?''

Moškim pomeni ogromno, če jih pohvalite, da prijetno dišijo. Sploh, če tak kompliment dobijo takrat, ko sploh ne uporabijo dodatne dišave ali pa vodice po britju. »Ne moreš izgledati dobro, če ne dišiš dobro«, je izjavil eden od anketirancev.

 

 

5. SMISEL ZA HUMOR: ''Tvojim šalam se pa vedno nasmejem od srca!''

ŠE enkrat: zunanji izgled NI vse! Če ga bo nekdo pohvalil, da je zelo duhovit in šarmanten, potem bo njegov dan definitivno lepši.

 

 

6. RAZGLEDANOST: ''O, ti pa velik veš! Si prava enciklopedija!''

Moški se zavedajo, da se ne vrti vse okoli njihovega izgleda. Inteligenca je nekaj, kar jih povzdigne nad vse ostale. Zato radi slišijo, ko jih nekdo pohvali, da je razgledan.

 

 

7. PENIS: ''S tabo je seks vedno odličen!''

Ja, mislili bi si, da bo kompliment o njegovem penisu višje na seznamu, saj je le ta center njihove moškosti. Zato ne oklevajte, ko gre za pohvalo njegovega prijateljčka. Eden od bralcev, ki je sodeloval v raziskavi je rekel: »Nikoli se ne bom naveličal komplimentov o svojem penisu!«

 

 

8. POHVALA HOBIJA, DELA: ''Videla sem te, kako uspešen si v košarki! Pohvalno!''

Moški se precej obremenjujejo s tem, da so v družbi nezanimivi. Zato jim veliko pomeni, ko mu nekdo, še posebej ženska pove, kaj ga dela posebnega in zanimivega.

 

 

9. POSTAVA: ''A hodiš v fitnes? Nekam bolj izklesan si videti!''

Moški zelo radi delajo na svojem fizičnem izgledu in kadar so rezultati uspešni, potem zelo radi slišijo, da jim ženske rečejo, da imajo dobro postavo. To jim daje občutek, da so na pravi poti.