Ste sanjali eno izmed teh 5 stvari? Pred vrati je nova ljubezen!

Morda je končno napočil čas, da spoznate svojo sorodno dušo
Ključne besede:
   sanje    ljubezen    novo    pomen    stvari    napoved

Velikokrat sanjate, a si sanj ne znate razložiti? Morda vam razkrivajo več, kot si mislite. Verjeti ali ne, lahko vam napovedujejo tudi prihod sorodne duše ali vam sporočajo, da se oddaljite od ljudi, ki vam jemljejo pozitivno energijo. Če se v vaših sanjah nenehno pojavlja ena izmed teh 5 stvari je morda trenutek, ko boste končno spoznali nekoga, ki bo vreden vaše ljubezni. 

 

Sanje o lutki - če ste sanjali, da ste nekomu podarili lutko to pomeni, da bo kmalu v vaše življenje vstopila sveža ljubezen. Če pa se v sanjah z lutko igrate, to nakazuje, da se boste z neko osebo močno sprli.

 

Sanje o goloti - če se v sanjah slačite ali ste že povsem goli, to pomeni, da se vam obeta neko novo poznanstvo. V zelo kratkem času boste spoznali osebo, ki bo za vas pomembna in bo vaše življenje popolnoma spremenila. 

 

 

Sanje o posteljnini - če ste sanjali posteljo ali morda posteljnino to pomeni, da ste pripravljeni na novo romanco in nestrpno pričakujete, da v vaše življenje vstopi nekdo, ki vam bo spodnesel tla pod nogami. Če ste sanjali belo posteljnino to nakazuje, da v vaše življenje prihaja nova ljubezen.

 

 

Sanje o gozdu - če ste sanjali, da se nahajate v poraščenem gozdu, polnem visokih dreves, iz katerega lahko najdete izhod, v vaše življenje prihaja nekdo, ki lahko postane idealen partner in vaša sorodna duša. Sanje vam namreč sporočajo, da ste pripravljeni na resno zvezo. Če izhoda iz gozda ne najdete, pa to pomeni le eno: pravi čas za ljubezen še ni napočil - bodite potrpežljivi. 

 

 

Sanje o semenih - če ste sanjali sejanje to pomeni, da vas čaka ljubezen in gre za zelo dober znak, da se končno ustalite in zadihate. Če ste sanjali žetev pa to pomeni nasprotno - oddaljiti se morate od negativnih oseb, ki vam jemljejo energijo in s tem priklicati v vaše življenje nekoga, ki si vas bo zaslužil. Semena pripisujejo tudi simbolu plodnosti.