24 malenkosti, da bosta še bolj povezana in zaljubljena!

Včasih je že dovolj, da si večkrat na dan povesta, da se imata rada
Ključne besede:
   malenkosti    ljubezen    razmerje    partnerstvo    okrepitev    čustva

O partnerstvu je bilo napisano že veliko, a vendar je to še vedno tema, ki se tiče skoraj vsakega izmed nas in jo še vedno radi, hočeš nočeš, prebiramo in o njej debatiramo. Ne vemo v kakšnem razmerju ste vi, ampak zagotovo vam bo teh nekaj nasvetov prišlo prav. Če drugega ne, boste znali pomagati prijatelju, ki ima smolo v vezah. 

 

 

1. Glejta se v oči 30 sekund

 

Usedita se drug nasproti drugega in si brez besed zrita v oči. To pospeši bitje srca in prevzame telo z različnimi vibracijami. Poskusita, morda pa vama uspe brez smeha ...

 

 

2. Sprehodita se po neraziskanih ulicah

Sprehod zna biti zelo romantičen in pomirjujoč. Včasih se je dobro sprehoditi po neznanih ulicah in tako odkrivati še neraziskana območja.

 

 

3. Namesto večerje, raje na piknik

Klasična večerja, ko jesta za mizo ali pred televizijo je včasih precej dolgočasna. Pozimi si sicer piknika ne moreta privoščiti, lahko pa počakata do spomladi in se takrat uležeta pod krošnjami dreves, si prineseta košaro polno dobrot in uživata v brezdelju ter se crkljata.

 

- pozimi lahko odideta v kakšno kočo, kjer se bosta pocrkljala ob toplem čaju in ogrela ob kaminu

 

 

 

4. Pusti ji/mu posebno sporočilo

V torbi, na računalniku, v žepu jakne, ali kjerkoli drugje, le da ga bo tvoj partner zagotovo našel. Vsekakor ne pretiravaj z osladnostjo, ampak bodi kratek in jedrnat. Verjemi, da ga/jo boš osrečila in polepšala dan.

 

 

5. Lotita se nekega hišnega projekta

Ni potrebe, da prebijeta vse stene ali prebelita celotno hišo. Hišni projekt je mišljen bolj kot nekaj, kar bosta počela skupaj, se družila in bila drug z drugim. Lahko uredita kakšno polico, albuma s slikami ... nekaj kar vaju bo zabavalo in povezovalo.

 

 

6. Ponovita najljubši zmenek

Verjetno ni bil samo eden, a vendar obstaja tisti, ki vama je bil nekako najljubši. Vrnita se v čas, ko sta se spoznavala, saj so tisti časi za vezo najboljši. Metuljčki v trebuhu, malce treme, pričakovanje in hrepenenje po nečem novem. Ne razmišljajta preveč, ampak se le prepustita.

 

 

7. Pošljita si smešen sms

Smisel za humor ne sme manjkati v nobeni zvezi. Pomembno je, da znata drug drugega nasmejati, saj vaju to potem še bolj poveže. Tekom dneva si pošljita kakšen smešen sms in si polepšajta dan. 

 

 

 8. Zaplešita na vajino najljubšo pesem

Spomnita se pesmi, ki sta jo prvič skupaj poslušala, se nanjo družila, šla kam skupaj ali se morda celo poročila. Zavrtita si jo in zaplešita. Naj vama ne bo nerodno.

 

 

9. Pojdita na okušanje vina, piva ali samo na tortico

Ni potrebe, da gresta v vinsko klet in tam okušata najdražja vina, ki vas bodo stala celo premoženje. Odprita si vino doma, postrezita si z dobro hrano, nazdravita, jejta in uživajta. Nič ne bo narobe, če si natočita kozarec mrzlega piva in si ogledata športno tekmo ali romantičen film. 

 

 

10. Presenetita se z darilom

Ne zapravljajta milijonov, da bi se osrečila. Že nakup čokolade ali šopka polepša dan. Bodita malenkostna. 

 

 

11. Držita se za roke, ko se sprehajata

Če skočita le do trgovine, ni potrebno, da se za tistih nekaj metrov držita kot klopa. Ko pa bosta šla na kakšen dopust ali kar tako čez mesto, pase le primita za roke ali se objemita - obema bo toplo pri srcu.

 

 

12. Komplimentov ni nikoli preveč

Povejta ali preko sms-a si pošljita kakšen kompliment. Nekaj komplimentov na dan, odžene komplekse stran.

 

 

13. Filmska romantika

Prižgita sveče, predvajajta romantično glasbo in se prepustita užitkom. Čeprav se vse skupaj sliši preveč filmsko, vama bo dobro delo. Le še bolj se bosta zbližala.

 

 

 

14. Sončni zahod ali vzhod

Preprosto vredno vsakega ogleda in preživljanja v dvoje.

 

 

15. Naredita nekaj za zdravje

Skupaj kolesarita, tecita, pojdita v hribe ali preprosto telovadita. Šport je dober za psihično in fizično počutje. Spodbujajta en drugega in se motivirajta. 

 

 

16. Na kosilo med tednom

Pojdita v vajino najljubšo restavracijo in se prepustita razvajanju po koncu službe. Pogovarjajta se o vsakdanjih stvareh in se razvajajta - ne čakajta, da lahko te stvari počneta le za vikend. 

 

 

17. Glejta stare slike

V roke vzemita album in preglejta stare slike, ki vaju bodo spomnile, kako je vajina zveza izgledala na začetku. Nostalgija vzbuja prijetno počutje in odnaša stran slabo voljo.

 

 

18. Igra iz otroštva

Igrajta se kakšno zanimivo igro iz otroštva. Morda se sliši neumno, vendar zna biti zelo zabavno. Karte, človek ne jezi se ali pa morda celo gumitvist? Lahko povabita tudi prijatelje ;)

 

 

19. Preberita dobro knjigo

Preberita kakšno dobro knjigo in se nato pogovorita o njej. Namesto, da bi pred spanjem gledala televizijo se raje pogovarjajta.

 

 

20. Delita si nežnost čez cel dan

 Poljubita ali objemita se zjutraj preden gresta v službo in zvečer, ko se zopet vidita. Verjemita, da bo dan takoj lepši. 

 

 

21. Z avtom v neznano

Usedita se v avto in pojdita na krajši izlet. V kraje, kjer še nista bila ali v tiste kraje, kjer sta se nekoč imela lepo.

 

 

22. Oglejta si zanimiv dokumentarec

Nekaj kar še noben od vaju ni videl in se ne bosta ravno dolgočasila ali razmišljala kaj bi raje pojedla v tisti uri.

 

 

23. Proslavita uspeh tedna

Ni važno za kakšen uspeh gre. Lahko je velik, majhen ali popolnoma brezvezen. Vsak dan se je treba veseliti nečesa novega in si včasih narediti slavje brez razloga. 

  

 

24. Pojdita ven - vsak s svojo družbo

Zelo pomembno je, da znata preživljati čas tudi, ko sta narazen. Da imata čas za svoje prijatelje in z njimi preživita kvalitetno, brez da bi bila skupaj.