7 situacij, ko so ženske neverjetno seksi, pa se sploh ne zavedajo

Moški dali iskrene odgovore, ki vam bodo polepšali dan
Ključne besede:
   ženske    zapeljivo    seksi    odgovori    anketa    podzavest

Anketo so tokrat opravili moški, ki so jih vprašali, kdaj se jim zdi ženska neverjetno seksi, pa se tega sploh ne zaveda. Nekaj časa so potrebovali za razmislek, nato pa so se odgovori kar vsuli. Poglejte si nekaj stvari, ko so ženske seksi tudi takrat, ko niso v oprijetih oblačilih ali gole: 

 

Ko se nasmeji do solz

Najraje vidim žensko, ki ima iskren nasmeh in se nasmeji od srca. Tista, ki to zaigra in se dela, da so ji stvari smešne, izpade neumno - ni pristna.

 

Ko zardi zaradi nelagodja

Moje dekle vedno zardi, ko se počuti neprijetno in nelagodno. Meni je tako zelo simpatična, ko si začne na obraz dajati lase, češ, da bi zakrila rdečico. Vsem dekletom, ki se ''sramujejo'' svoje rdečice pa priporočam, naj ne skrivajo tega za kupom ličil, saj so videti nadvse simpatično. 

 

Ko je zmedena

Prikupno zmedena - to je čudovit opis za mojo partnerko. Zadnjič je iskala očala, ki jih je imela na glavi, nekoč je hitela v službo in si pozabila obleči nedrček ... enkrat pa se je celo izgubila na poti domov iz službe. Tako prikupno zmedena je, da jo imam preprosto rad. Najlepše pa jo je gledati, ko panično išče svoj telefon, ki ga ima pred nosom.

 

Ko ji pulover zdrsne z ramen 

Nekoč sem sedel v kavarni, pred menoj pa je sedela prelepa ženska, ki je pila kavo in brala knjigo. Pulover ji je nenehno drsel dol iz ramen in nenehno si ga je popravljala. Njeni gibi, roka, rame in celotna drža so bili naravnost seksi. Ženske se premalo zavedajo, kakšne atribute imajo na sebi in velikokrat pokažejo napačne (beri zadnjica, prsi).

 

Ko ji neukrotljivi lasje padajo na obraz 

Moja partnerka ima dolge lase, ki ji nenehno padajo na obraz. Najlepša mi je v vetru, ko ji dobesedno razmrši pričesko - videti je divja, seksi in tako živalska, da bi jo takoj odpeljal v posteljo.

 

Ko je odločna in točno ve, kaj želi!

Kaj je lepšega, kot to, da imaš ob sebi dekle, ki točno ve, kaj hoče? Ve, kaj bo jedla, ve kaj bo oblekla in ve, kaj bo počela v življenju. Na srečo imam takšno dekle in najbolj sem srečen takrat, ko jo vprašam, če bi jedla pico. Brez premisleka reče: ''JA'' in se ne izgovarja s tem, kot večina deklet: ''Joj, ne bi, saj veš, da hujšam ... mogoče bi od tebe malce vzela ...'' Moja na srečo ni taka - rad jo imam!

 

Ko zjutraj vstane iz postelje in se zapeljivo razteguje

Imam to srečo, da moja draga vedno vstane pred mano in takrat imam možnost, da jo na skrivaj opazujem. Vedno se tako zapeljivo preteguje in razteza, da je neverjetno seksi. Tega ji nisem povedal še nikoli, ker se mi zdi, da potem tega ne bo več počela - raje jo na skrivaj opazujem. 

 

Ko ji na ustnicah ostane packa od hrane

Poznal sem dekle, ki je bila zaljubljena v nutello. Jedla jo je na žlico in bila nato okoli ust vedno popackana od čokolade. Žal je bila samo moja prijateljica, drugače bi jo z veseljem poljubil. Tako prikupna je bila, ko se je sladkala in pozabila na vse dogajanje okoli sebe.