MODRA KRVAVA LUNA: To so stvari, ki jih je dobro početi in se jim izogibati v tem času

To je čas, ki je idealen za nove cilje!
Ključne besede:
   polna luna    luna    lastnosti    ljudje    počutje    cilji    načrti    izogibanje

O super luni govorimo takrat, ko je Luna najbližje Zemlji. Astrologi po svetu pravijo, da so ljudje v teh dneh še posebej občutljivi, utrujeni in razdraženi, a lahko to rešijo tako, da upoštevajo nekaj stvari, ki jih je v tem času dobro početi in se jim izogibati.

To so stvari, ki jih je dobro storiti med polno luno:

 

Izpolnite načrt, ki ste si ga zadali - če ste pred kratkim naredili pomembne načrte je sedaj čas, da jih končno realizirate. To je odličen čas za nove izzive in začetek nečesa novega. V zraku so namreč energije, ki vas še dodatno podpirajo!

 

Postavite si nove cilje - razmišljajte o prihodnosti in si postavite nove cilje, ki vas bodo motivirali ter vas spravili v dobro voljo. Skušajte biti čimbolj realni in vztrajni pri tem, da jih boste izpolnili. 

 

Prekinite s slabimi navadami - odvrzite in znebite se stvari, ki vas bremenijo. Vse, kar vas duši, spravlja v slabo voljo in vam dalje občutek nelagodja je čas, da odvržete in greste naprej novim stvarem. Če nimate volje, da bi to naredili, vedite, da je sedaj idealen čas, ko bo vaša volja bolj močna in zagotovo se vam bo obrestovalo.

 

Meditirajte - to je najboljši čas za meditacijo, sproščanje in razmišljanje o pozitivnih stvareh, ki napolnijo vašo dušo ter misli z lepimi stvarmi. 

 

Večerni sprehod -  če ste se do sedaj radi sprehajali podnevi, se dajte enkrat za spremembo zvečer. Narava ima prav poseben čar v soju lune

 

To so stvari, ki se jim je dobro izogibati v času polne lune:

Izogibajte se stresu - vsem situacije, ki vas spravljajo v nervozo se izogibajte in skušajte skozi dan iti čimbolj umirjeno. Ne dovolite, da vam pridejo nepomembne stvari do živega.

 

Pozabite na negativna čustva - ne jezite se, ne zganjajte slabe volje in ostalih negativnih čustev, ki bodo na ta dan le še bolj močni. Skušajte biti srečni in zadovoljni, saj bo le tako vaša sreča še bolj povečana. 

 

Skušajte se izogibati prevelikim količinam hrane - so ljudje, ki se na ta dan odločijo za post, ker naj bi v času lune lažje izgubili odvečne kilograme. Sicer pa priporočajo, da je dobro jesti lahkotno in svežo hrano ter piti veliko vode.

 

Izogibajte se hitenju - počasi se daleč pride, pravi stari rek, ki še kako drži. S hitenjem velikokrat ne dosežemo nič drugega kot to, da naredimo stvari površno in si nakopljemo še več težav.