7 delov telesa, ki jih moški OBOŽUJE na ženski

Na kateri del telesa pa vi ''stavite?'' ;)
Ključne besede:
   moški    ženske    telo    deli    zapeljivo    poželjivo    razkazovanje

Večina žensk je prepričanih, da moški hrepenijo samo po ženskah s popolno postavo, ki jo krasijo velike prsi, ozek pas, čvrsta zadnjica, raven trebuh, dolgi lasje, itd. Motijo se! Tukaj je seznam stvari, ki moškim prav tako mešajo glavo.

 

Obline - nihče ne želi ob sebi imeti ženske, ki nima nič ''za prijeti''. Moški obožujejo ženske, ki imajo obline in se ne sramujejo svojega telesa. Več kot 70% jih je priznalo, da jih malce večji trebuh ali celulit sploh ne motita in je to zadnje, kar pri ženski opazijo.

 

Hrbet - hrbet zna biti prav tako seksapilen in v očeh moškega precej poželjiv. V mislih so imeli tole: ne sme biti preveč mišičast, ne sme pa imeti preveč maščobnih blazinic.

 

Zadnjica - Majhna ali velika, to je del telesa, ki očara skoraj vsakega moškega (prej, kot prsi). Če je vaša zadnjica bolj velika, zaobljena in bi jo najraje zakrile - nikar, to je moškim seksi, zato se ne obremenjujte s tem, kako bi jo zakrile, ampak razmišljajte o tem, kako bi jo na čimbolj seksi način pokazale. Seveda ne govorimo o tem, da morate zdaj naokoli hodite na pol nage - dovolj je, če izberete pravo obliko hlač. 

 

Prsti - prsti na rokah ali na nogah pritegnejo marsikatero moško oko, čeprav o tem ne razmišljate preveč. Tako, kot niso seksi ogriženi nohti, prav tako moški ne prenesejo preveč dolgih, barvnih in poslikanih nohtov, ki so posledično še umetni. Najraje vidijo nohte v bež, črni ali rdeči barvi, ki jih morda krasi kakšen prstan. Če ste v zimskem času na svoje nohte na stopalih malce pozabile, pa vedite, da jih to precej zmoti. 

 

Stopala - kar nekaj je takih moških, ki imajo fetiš na ženska stopala in obožujejo poletja, ko jih večina naokoli skaklja v odprtih salonarjih, seksi petah ali se po plaži sprehajajo brez. Zato je nega stopal, ki so gladka in prijetna na otip precej pomembna - ne zanemarjajte jih. 

 

Vrat - vrat naj bi veljal za najmočnejšo žensko erogeno cono. Za mnoge moške je vrat znak ženstvenosti. Speti lasje, visoko v zrak so v njegovih očeh nekaj poželjivega, kar v njih zaneti strast in se temu ne morejo upreti. Ženske prevečkrat vrat zakrivajo z raznoraznimi šali in ostalimi visokimi ovratniki.

 

Rame - tako kot vrat, tudi rame veljajo za simbol ženstvenosti, nežnosti in nekakšne krhkosti. Lepa, gladka in zaokrožena ramena, so tako eden izmed najbolj seksapilnih delov telesa. Moški ne marajo, če so preveč mišičasta, ampak imajo raje bolj ''suhljata''.