3 razlogi zaradi katerih moški zbeži od ženske!

Številka 3 je bolj pogosta, kot si mislite
Ključne besede:
   razmerje    razlogi    odhod    obnašanje    ženske    igranje    pretvarjanje    moški

Večina žensk misli, da gre moškim po glavi le seks in če ga v razmerju ni dovolj, bodo zaradi tega zagotovo pobegnili ali pa začeli varati. Pa je res? Zagotovo drži, da je seks pomemben del v razmerju, ni pa vse. Tako kot ženske, tudi moški iščejo ljubezen, toplino, nekoga, ki jih posluša ter jim stoji ob strani. Najpogosteje pa jih v obup spravljajo ženske, ki se obnašajo takole:

 

 

1. Igrate njegovo mamo

Noben moški si ne želi, da ima ob sebi še eno mamo, sploh pa ne takšno, ki mu bo ukazovala in govorila, kako mora živeti. Ženska, ki svojemu partnerju sledi na vsakem koraku, mu diha za ovratnik in mu govori, kako naj se obnaša ter kaj naj počne, potem to ni odnos. Slej ko prej bo počilo in bo čas za razhod. Čeprav so nekateri moški na svoje mame navezani, pa to še ne pomeni, da si z njo želijo biti tudi v zvezi. 

 

2. Igrate psihologinjo

Ženske se velikokrat trudijo, da bi razumele partnerjevo obnašanje, zato se želijo postaviti v njegovo kožo in na stvari gledati iz njegovega kota - a jim to velikokrat ne uspe. Želijo mu dati nasvete, predloge in ideje, kaj bi bilo zanj najboljše ter kako bi mu bilo v življenju lažje, če bi to upošteval. S tem, ko mislijo, da so mu pomagale, pa velikokrat brcnejo v temo in ga v resnici le odvrnejo od sebe. Moški ne potrebujejo ob sebi nekoga, ki jih želi spremeniti, ampak potrebujejo ob sebi osebo, ki jih bo sprejela takšne kot so, jim nudila ljubezen, posluh in to, da se čutijo ljubljene.

 

3. Nonstop igrate orgazme

Vsaka ženska je že kdaj odigrala orgazem, kar pa ne pomeni, da mora to postati nekaj povsem običajnega. S tem, ko so orgazmi zaigrani, pomeni le, da se ne zna sprostiti in uživati v seksu z ljubljeno osebo. Partner se lahko zaradi tega počuti ''prevaranega,'' na način, da je preslab in se ne trudi dovolj, čeprav je pri tem kriva tudi ona, saj se ne potrudi, ampak raje vse skupaj zaigra. To vsekakor ni potrditev ljubezni in če moški spozna, da so orgazmi zaigrani, bo slej ko prej pobegnil.