Za 3 minute si na obraz položite paradižnik in se čez čas čudite rezultatom!

S paradižnikom proti kapilaram in rdečici na obrazu
Ključne besede:
   paradižnik    obraz    maska    kapilare    žlilice    učinek    delovanje

Razpokane žilice na obrazu so za marsikatero žensko precej neprijetno stanje in iščejo različne načine, da bi jih skušale nekako odstraniti ali vsaj nekako zakriti. Običajno se pojavijo pri ženskah, ki imajo tanko in občutljivo kožo. Žilice počijo in na obrazu se pojavi rdečica. Najbolj so vidne na licih, nosu, pod očmi in na mestih, kjer so očala. 

 

Dejstvo je, da se kapilar ne da odstraniti le s kremami, razen, če se boste odločili za laser. Lahko pa si pomagate z geli in z maskami, da rdečico omilite in jo naredite ''manj vpadljivo''.

 

Moč je v paradižniku

 

Uporabite mlad paradižnik, ga narežite na čisto tanke rezine in položite na kritične predele na obrazu. Kožo predhodno očistite in odstranite vsa ličila. Paradižnik nato imejte na obrazu 3 minute.

Po 3-eh minutah ga odstranite, umijte obraz in ga namažite s hranilno kremo. Priporočajo, da ta postopek delate vsaj 10 dni zapored, da boste opazili rezultate. 

 

Trik s kokosovim oljem 

 

 

Lahko pa uporabite tudi star japonski trik s kokosovim oljem, ki je prav tako primeren za kozmetične primere. Nanesite na kožo, vrite in pustite delovati. Zmanjšal bo vidne kapilare, težave z aknami in neprijetno rdečico.