Radi FLIRTATE? To je 5 mest, kjer se morate temu izogibati!

Ne privoščite si tega na razgovoru za službo ali še huje ... na pogrebu!
Ključne besede:
   flirtanje    lokacije    prepovedano    mesto    osvajanje    neprimerno

Flirtanje oz. osvajanje osebe, ki nam je všeč je nekaj, kar dvigne razpoloženje in hkrati okrepi samozavest, sploh, če vam oseba to vrne. Nekateri pred tem nimajo zadržkov in zelo radi ''delijo'' zapeljive poglede vsepovprek. Dokler to počnete v klubu, na kavi in v okolju, ki je sproščeno in zabavno je vse v normalno, razen, če tega ne delate na lokacijah, ki niso primerne za to.

 

Poglejte si 5 lokacij, kjer osvajanje oseb nikakor ni zaželeno:

 

1. Na razgovoru za delo

Razgovor za delo nikakor ni primeren za flirtanje in seksi poglede. Ni profesionalno, sploh, če ste tako drzni, da si upate flirtati z nadrejenimi. Če mislite, da boste zarad tega dobili želeno delovno mesto ali da boste napredovali, se motite - življenje ni film.

 

 

2. V cerkvi

Zagotovo najbolj neprimeren kraj, kjer bi iskali potencialnega partnerja za eno noč ali za celo življenje. Hoditi v cerkev zato, ker vam je všeč moški ali ženska iz tretje vrste? Bizarno. Sploh, če greste še korak dlje in kar med mašo delite seksi poglede, ki ne spadajo v to okolje. 

 

 

3. Med družinskimi prijatelji

Všeč vam je sodelavec vaših staršev ali prijatelj vašega brata? Nič narobe, vendar se tem odnosom raje izogibajte. Če slučajno ugotovite, da oseba ni prava za vas ali vas celo prizadene, družinska srečanja nikakor ne bodo več zanimiva ter vas bodo spravljala le v slabo voljo. 

 

 

4. V čakalnici pri zdravniku

Sedite v čakalnici, pogledujete naokoli, se smehljate in osvajate nasproti sedeče osebe. To res ni potrebno, zato se raje zadržite in raje preberite časopis. 

 

 

5. Na pogrebu

Tukaj je vsak komentar odveč. Preprosto ne.