Zvezdniki, ki imajo na las podobne dvojnike - Razlika se težko opazi!

Ste tudi vi komu podobni? ;)
Ključne besede:
   zvezdniki    podobnost    dvojniki    igralci    pevci    glasbeniki    zanimivo Angelina ima dvojnico, ki ji je na las podobna ... le, da je malce mlajša ;)

Angelina ima dvojnico, ki ji je na las podobna ... le, da je malce mlajša ;)

Baje ima vsak človek na svetu svojega dvojnika in zvezdniki so dokaz, da je to res. Poglej si, kako so videti njihovi dvojniki iz vsega sveta in predvsem, kako zelo so si podobni.

 

LEONARDO DI CAPRIO

 

Na levi strani je fant, ki je izrezana kopija Leonarda v mladih letih na desni strani. Skoraj ju ni za ločiti. 

 

ADELE

 

Pevka Adele ima po svetu več dvojnic, ki se ličijo na način, da bi ji bile čimbolj podobne. Na levi strani je dvojnica, ki je dokaz, da dober make-up lahko ustvari neverjetno podobnost.

 

RYAN GOSLING

 

Tudi igralec Ryan Gosling ima svojega dvojnika in moramo priznati, da mu je na las podoben. Veste, kateri je pravi? Na levi strani je njegov dvojnik ;)

 

RIHANNA

 

Pevka Rihanna na desni strani in njena dvojnica na levi ... Podobnost je več kot očitna.

 

BEYONCE

 

 Na prvi sliki je pevkina dvojnica, ki pa je od Beyonce kar precej mlajša. Obe sta videti izvrstno ;)

 

KATY PERRY

 

Katy Perry je včasih nosila pričesko, katero je kopiralo veliko število žensk. Nekatere so ji bile tako podobne, da bi ju zlahka zamenjali za dvojčici.

 

ANGELINA JOLIE

 

 Angelinina dvojnica je precej mlajša, a je podobnost precej očitna. 

 

ED SHEERAN

 

Ed Sheeran je znan po svojem videzu, ki ga krasi bledolični obraz in oranžni lasje. Fant na prvi sliki mu je na las podoben.

 

TAYLOR SWIFT

 

Zvezdnica Taylor Swift je med moško populacijo izredno priljubljena in je znana po tem, da menja moške kot spodnje hlače, zato ji kopija ne bo odveč. Dekle na levi strani je njena dvojnica in moramo priznati, da ju ne bi ločili. 

 

SELENA GOMEZ

 

Tudi ekostična Selena Gomes ima svojo ''dvojčico'', in sicer gospodično na levi strani. 

 

KIM KARDASHIAN

 

Gospodična Kim, iz klana Kardasihan ima po svetu ogromno dvojnic, ki si želijo biti takšne kot ona. Večina jih sicer pravi, da je njen videz preveč umeten, a jo dekleta še vedno rada kopirajo in si prizadevajo, da bi ji bile čimbolj podobne.

 

EMMA WATSON

 

Emma Watson vam je zagotovo najbolj ostala v spominu po vlogi Hermione iz filma Harry Potter. Zrasla je v pravo zapeljivko in njena dvojnica na levi strani ji dobro sledi.