Koliko konjev vidite na sliki? To vam razkrije, kakšne delovne sposobnosti imate!

Morda ugotovite, da ste rojeni vodja ;)
Ključne besede:
   slika    test    opazovanje    osebnost    vid    konj    konji

To je test, ki vam bo razkril, kako gledate na življenje in predvsem, kakšne delovne sposobnosti imate. Ugotovite lahko ali ste rojeni vodja ali tisti, ki raje sledi ter se drži preprostih del. 

 

EN KONJ - ste oseba, ki se loti reševanja težav takoj in nikoli ne odlaša. Ne radi analizirate in o določenih zadevah preveč razmišljate, saj vas to spravlja v obup. Ko si nečesa zaželite, to tudi storite. Vaše odločitve so hitre, enostavne in večinoma učinkovite. Imate odlične sposobnosti dobrega voditelja, saj ste izvrsten strateg. Z razmišljanjem ste vedno korak pred drugimi, kar odlikuje številne vaše sposobnosti. Zmožni ste voditi veliko število ljudi in poskrbeti za pravo organizacijo ter red.

 

PET DO DESET KONJEV - včasih se posvečate stvarem, ki v vašem življenju niso pomembne in z njimi preprosto izgubite preveč časa. Vaša težava je namreč ta, da se ne znate preveč dobro organizirati in ste neprestano v pogonu. Kot oseba ste zelo dobrega srca, kar pa ni vedno lastnost dobrega voditelja - včasih morate biti malce strogi in odločni ter v ospredje postavljati tudi svoje potrebe. Glede odločanja ste vedno razumski in nič ne prepustite naključju.

 

VEČ KOT ENAJST KONJEV - imate izredno ostro oko in velikokrat opazite tiste stvari, ki jih ostali sploh ne. Ste odgovorni, disciplinirani in se držite določenih načel. Ljudje z vami radi sodelujejo, saj vedo, da ne boste nič prepustili naključju in jih ne boste razočarali. Vaša slaba lastnost je, da ste pretirano prefekcionistični. To vas velikokrat spravi v slabo voljo, saj niste nikoli povsem zadovoljni s svojim delom. Lahko bi bili odličen direktor, saj bi vas ljudje cenili in mu zaupali, a preveč hitro odnehate, ko vam nekaj ni všeč.