Kateri zvezdnici si podobna, glede na tvoj mesec rojstva

Večina žensk, ki je rojenih decembra ima raje poletje ... je to res?
Ključne besede:
   mesec    rojstvo    osebnost    zvezdnica    podobnost

Dan, mesec in leto v katerem ste rojeni vplivajo na vašo osebnost in celoten karakter. Poglejte si, katera zvezdnica je rojena vašega meseca in videli

 

JANUAR 

 

Ste zelo motivirani in strmite k temu, da uresničite svoje želje. Vsak cilj, ki si ga zadate jemljete zelo resno in se trudite, da ga izpeljete tako, kot ste si zamislili. Zelo težko pokažete svoja čustva, a, ko imate nekoga iskreno radi, to storite brez zadržkov. Najraje se družite s tistimi, ki so na istem intelektualnem nivoju kot vi. 

 

Zvezdnica rojena meseca januarja je Ellen DeGeneres. 

 

FEBRUAR 

 

Imate zelo močno potrpljenje, zato vas težko spravijo ob živce. Radi imate romantiko in cenite trenutke v dvoje. Včasih vaš partner težko prepozna, kaj si v resnici želite, ker mu tega ne pokažete direktno, ampak imate raje, da to partner opazi sam in vas preseneti. Včasih hitro menjate razpoloženje - en dan prekipevate od dobre volje, drugi dan pa ste izredno potrti.

 

Zvezdnica, rojena meseca februarja je Drew Barrymore

 

MAREC 

 

Ste zelo karizmatična oseba in z lahkoto osvojite srca ljudi. Ste atraktivni, družabni, a včasih trd oreh za nasprotni spol, saj se ne pustite osvojiti tako zlahka. Veza vam v življenju pomeni veliko, zato si ob sebi želite partnerja, ki vas bo cenil in vam dopuščal dovolj svobode. Ne marate neiskrenosti in tega, da bi vas partner ignoriral. 

 

Zvezdnica, rojena meseca marca je Sarah Jessica Parker

 

APRIL

 

Zelo dobri ste v komunikaciji in znate uporabiti prave besede, v pravem trenutku. Ko se v vašem življenju pojavijo težave, se jih lotite brez oklevanja in jih tudi rešite. Zaupanje vam v zvezi predstavlja bistvo in včasih imate težave s tem, da se bojite, da bi vas partner izneveril. Zaradi tega lahko postanete malce posesivni. 

 

Zvezdnica, rojena meseca aprila je Jennifer Garner

 

MAJ 

 

Ste edinstveni in vedno z dušo ter telesom predani stvari, ki vas osrečuje. Običajno je to vaš partner, ki vam pomeni vse na svetu. Občutek, ki vam ga daje družina, vam v življenju predstavlja bistvo in ga ne bi zamenjali za nič na svetu. Radi se spominjate lepih trenutkov in ste na trenutke malce nostalgični - to vam ogreje srce.

 

Zvezdnica, rojena meseca maja je Adele

 

JUNIJ

 

Radovednost je nekaj, kar imate v sebi in to vas žene naprej. Zanima vas tisoč in ena stvar, zato se zelo radi naučite kaj novega. Vaša glava je polna idej, misli in predvsem stvari, ki so včasih malce nenavadne. Obvladate komunikacijo in ste odlični v manipuliranju z ljudmi na način, da vam prisluhnejo. Težko priznate poraz, zato delate na tem, da ga je v življenju čim manj. 

 

Zvezdnica, rojena meseca junija je Elizabeth Hurley

 

JULIJ

 

Ste ženska, ki je globoko v sebi umirjena, navzven pa rada pokaže svojo divjo plat. Ste atraktivna oseba, ki je modra in odločna. V življenju točno veste, kaj bi radi in boste naredili vse, da to dobite. Obožujete lepe stvari in to, da ste včasih v središču pozornosti - da vam nekdo popiha na dušo. Najbolj cenite to, da imate partnerja, ki vas ljubi in svoj čas nameni vam.

 

Zvezdnica rojena meseca julija je Jennifer Lopez

 

AVGUST

 

Avgust velja za vroč mesec in prav tako znate biti vroči tudi sami. V sebi nosite ogenj, ki pa ga znajo občutiti vsi, ki se družijo z vami - na način, da ste zabavni, družabni in skoraj vedno dobre volje. Včasih ste morda preveč egoistični in se prav nič ne zmenite za druge, a to le zato, ker veste, da le tako lahko pridete dlje. 

 

Zvezdnica rojena meseca avgusta je Madonna

 

SEPTEMBER

 

V vas ni niti malo zlobe in premalokrat uporabite besedo ''ne''. V vašem življenju je veliko discipline in reda, saj ne prenesete kaosa. Živite radi v okolju, ki je urejeno, saj le tako lahko funkcionirate ter ste sproščeni. Kot oseba znate biti zelo občutljivi in hitro prizadeti od ljudi, ki jih imate najraje. Imate občutek, da bi zanje storile vse, oni pa si za vas ne vzamejo niti 5 minut časa.

 

Zvezdnica rojena meseca septembra je Selma Hayek

 

OKTOBER

 

Ste močna ženska, ki je odprtega duha in je vedno iskrena. Do sebe znate biti precej strogi, a le zato, da dosežete tisto, da boste sami s seboj čimbolj zadovoljni. Ste oseba, ki se rada druži z ljudmi, ki se radi smejijo in znajo razmišljati malce drugače. V razmerju si želite nekoga, ki vas bo imel rad, a vam bo še vedno dopuščal dovolj svobode.

 

Zvezdnica rojena meseca oktobra je Kate Winslet

 

NOVEMBER

 

Ste ženska, ki je direktna, odprta in se rada druži z ljudmi, ki so na isti valovni dolžni kot ona sama. Kot oseba ste prijazni in vedno govorite resnico - čeprav včasih ne zveni najlepše. Hitro prepoznate lažnivce in to so osebe, ki jih v življenju najmanj prenesete. Ljubite drugačnost.

 

Zvezdnica rojena meseca novembra je Med Ryan

 

DECEMBER

 

Ste decembrska ženska, a imate včasih raje poletje, kot pa zimo. Ste zabavna oseba, ki je zelo odprtih misli in je ni sram govoriti o ničemer. Ste samozavestni na področju, ki ga obvladate in to tudi naglas poveste. Obožujete naravo in to, da lahko čimveč trenutko preživite v njej - sami ali v dvoje.

 

Zvezdnica rojena meseca decembra je Amanda Seyfried