Ali ste vedele? To so stvari, ki se jih moški NAJBOLJ bojijo!

Številka 4 je dandanes vse bolj pogosta
Ključne besede:
   moški    strah    neuspeh    razmerje    skrito

Moški določene stvari dobro skrivajo, zato ženske niti ne pomislijo, da bi imeli pred kakšno stvarjo zadržke ali celo, da bi jih bilo česa strah. Če ste do sedaj mislile, da ste le ve tiste, ki se nečesa bojite, naj vas potolažimo, da se tudi vaši partnerji velikokrat znajdejo pred stvarmi, ki jim povzročajo stres.

 

 

1. Strah pred seksualnim neuspehom

Moški se bojijo, da svoje partnerke ne bi znali zadovoljiti in ji v postelji nuditi tisto, kar potrebuje. Vemo, da seks predstavlja velik del razmerja, čeprav ni čisto vse. Tisti moški, ki imajo svoje partnerke iskreno radi se zavedajo, da je njej orgazem pomemben, zato se potrudijo in ji pokažejo, da jim ni vseeno zanjo. 

 

 

2. Izražanje čustev

Nekateri moški s tem nimajo težav, a so tudi taki, ki jim to še vedno ne gre z jezika. Izražanje čustev, dolgi pogovori o težavah, življenju in o vsem kar v razmerju spada zraven, nekaterim preprosto predstavlja trn v peti in ne vedo točno, kako naj se izražajo. Globoko v sebi vedo, da partnerko ljubijo, a ji tega ne znajo pokazati na pravi način.

 

 

3. Spoznavanje njene družine

Prvi stik z družino partnerke je vedno nekaj, kar ni najbolj prijetno opravilo. Moški se skušajo predstaviti v najboljši luči in pokazati, da so iz pravega testa. Zavedajo se, da je to, da bodo všeč njeni družini velikega pomena za nadaljne odnose, saj znajo biti starši do hčerk zelo zaščitniški.

 

 

4. To, da partnerka zasluži več, kot on sam

Če ima partnerka boljšo službo kot on, je v karieri bolj uspešna in posledično zasluži še več denarja, marsikateremu moškemu predstavlja težavo, saj se ob njej počuti manjvrednega. Moški se čuti, da mora družino držati pokonci in je on tisti, ki nosi hlače. To, da je ženska bolj uspešna od njega, mu predstavlja kar veliko grožnjo. 

 

 

5. Plešavost

Moški so na žalost tisti, ki jih lasje hitreje ''zapustijo,'' kot pa pripadnice nežnejšega spola. Tisti, ki imajo bujne lase in jih čez čas začnejo izgubljati, se počutijo manj samozavestno, zato jim to povzroči kar nekaj težav s samopodobo. Strah pred izgubo las je pri moški zelo pogost. 

 

 

6. Strah pred poroko

Strah pred poroko nimajo samo moški, temveč tudi ženske, a razlika je v tem, da oni tega ne povedo na glas. Globoko v sebi čutijo, da bodo s tem, ko bodo skočili v zakon prikrajšani za določene zadeve in se bodo morali od svobode posloviti. To seveda ne drži in gre zgolj za prepričanje, ki je običajno le v njihovih glavah. 

 

 

7. To, da partnerka ne zna kuhati

Morda se sliši smešno, a veliko moških ima težavo s tem, ko jih njihova partnerka nikakor ne zna nahraniti in so zaradi tega velikokrat ''lačni'' ali pa cele dneve jedo le sendviče in podobno. Veliko pa je tudi takih, ki svoji partnerki ne upa priznati, da zanič kuha in se prisili ter poje kar je skuhala - temu bi se lahko reklo ljubezen.

 

 

8. Če je za volanom ona 

Še vedno nekaj, kar gre večini moškim v nos in sicer, da ženska ne more biti dobra voznica. To je seveda zmotno prepričanje in ni potrebe, da mečemo vse ženske v isti koš. Je pa veliko moških v strahu, ko za volanom sedi njihova draga in le molijo, da pridejo na cilj živi in bo avto ostal cel.

 

 

9. Da je velika ljubiteljica balerink

Obutev, ki jo ženske poznajo pod imenom balerinke, se večini moškim zdi totalno neprivlačna. Čeprav je ženskam ta obutev izredno udobna, praktična in jo obožujejo nositi, se moškim obrača v želodcu, ko jo vidijo na njenih stopalih.