Ste našli na tleh kovanec? To je dober znak!

Ne pojdite mimo njega, ampak ga poberite ...
Ključne besede:
   kovanec    tla    pobiranje    znak    sporočilo    sreča    angeli

Najbrž ste na tleh že ničkolikokrat videli kovanec ali bolje rečeno cent, a ga niste pobrali in šli preprosto mimo njega. A vedite, da ima to, da na tleh zagledate kovanec večji pomen, kot si morda mislite. Gre za duhoven pomen in način komunikacije, preko katerega se vam oglašajo angeli in duše.

 

Preko kovanca, ki leži na tleh, vam nekdo od umrlih, ki ste ga imeli radi ali ste ga dobro poznali pošilja sporočilo. To pomeni, da vas ima rad, vas pogreša in vas ima v mislih. ''Ne boj se, nisi sam!'' Vam sporoča kovanec, ki ste ga našli na tleh.

 

Kitajci celo verjamejo v to, da če na tleh najdeš kovanec, je to znak dobre sreče, zato ga vedno poberejo in hranijo, kot talisman. 

 

Na dve stvari pa le bodite pozorni v tistem trenutku, ko najdete kovanec. Če takrat razmišljate o določenem vprašanju, ki nanj ne poznate odgovora, je lahko ta kovanec vaš odgovor. Kako to veste? Poglejte kakšno številko nosi:

 

Število 1 na kovancu: Številka ena naznanja nov začetek. To je znak, da so pred vami nove ideje, uspehi in lahko se zgodi, da tudi nove službe. V življenju boste napredovali. Če ste našli tak kovanec, vam duše in angeli sporočajo tole: ''Vodimo vas po pravi poti in vaš uspeh je neizbežen! Nikar ne skrbite!''

 

Število 10 na kovancu: Številka deset naznanja, da morate biti previdni. Verjemite svoji intuiciji in poslušajte svoj notranji glas. Nikar ne odstopajte od svojih odločitev. Če ste našli kovanec, vam duše in angeli sporočajo tole: ''Angeli in duše vas podpirajo in se bo na koncu vse rešilo tako, kot se mora! Bodite potrpežljivi!''