To so 4 znaki, da se je vredno boriti za razmerje, ki je v krizi!

Sta v težkem obdobju, a se še vedno ljubita ...
Ključne besede:
   ljubezen    razmerje    kriza    vztrajnost    obdobje    par

Ko v razmerju nastopi obdobje krize, se veliko parov začne spraševati dve vprašanji: Iti naprej ali odnehati? Včasih razmerje res nima prihodnosti, je pa veliko takih, za katere se je vredno boriti. Dobro je, da se partnerja vprašata ali želita ostati skupaj in kaj bosta naredila v tej smeri - takrat je dobro poslušati srce.

 

1. Ljubita se in si ne znata predstavljati življenja drug brez drugega

 

Čeprav imata občutek, da vse pada v vodo in ne vesta več, kako naprej, se zavedata, da se imata kljub vsemu rada. Težava je v tem, da sta trenutno v situaciji, ko ne znata komunicirati in potrebujeta čas zase.

 

 

2. Trenutno se nahajata v težkem obdobju, a se še vedno rada vidita

 

Sta v težkem obdobju, ko se prepirata za vsako malenkost in ne najdeta skupnega jezika. Kljub temu se rada vidita, se objameta in sta hvaležna drug za drugega, pa čeprav se naslednjo sekundo že prepirata. Vesta, da je to le za to, ker sta v nekakšnem čudnem obdobju, ki ga lahko s potrpežljivostjo in pogovorom rešita. 

 

 

3. Ko razmišljata o prihodnosti, se vidita skupaj

 

Morda sta trenutno v fazi, ko bi najraje živela ločeno, a se zavedata, da sta ustvarjena drug za drugega. Še vedno delata načrte za v naprej in se pri tem počutita srečno. Vesta, da morata delati na odnosu in da potrebujeta spremembe. Morda je čas za večje premike, ki bodo v vajino razmerje prinesli svežino. 

 

 

4. Boli vas srce, ko pomislite, da bi to osebo izgubili 

 

Če samo pomislite, da bi se s partnerjem razšli za večno in bi si on poiskal drugo osebo, s katero bi si ustvaril življenje vas spreleti srh. Ljubite ga in radi bi ga obdržali. Čeprav vam gre na trenutke na živce in bi ga najraje nekam ''poslali,'' ste v sebi prepričani, da je to oseba, s katero se želite postarati.