Zakaj moški zapusti žensko, ki jo ima rad?

Ne gre samo za seks, včasih si tudi moški želi le ljubezni in topline
Ključne besede:
   razmerje    razhod    bolečina    razlogi    ljubezen

Moški dandanes od svojih partnerk želijo več, kot le seks in tarnajo, da se jim le te premalo posvečajo. Kljub temu da jih imajo radi, se odločijo, da z njimi več ne morejo živeti in jih zapustijo. Poglej si 6 stvari, ko moški zapustijo žensko, čeprav jo imajo radi.

 

1. Ima občutek, da ga hoče ženska spremeniti

 

Moški pravijo, da so bili že v zvezah, ko jih je ženska hotela na vsak način spremeniti. Želela mu je vsiliti neke stvari, ki mu niso ugajale, ga prepričati v stvari, ki ga niso zanimale in podobno. Čez čas so spoznali, da ga ne sprejema takšnega kot je in so temu naredili konec

 

2. Počuti se ogroženo, ker je bolj uspešna kot on

 

Tukaj pa gre predvsem za težavo, ki jo ima v glavi moški. Če je ženska bolj uspešna kot on, se počuti, da je manjvreden in ji ne more nuditi ničesar. V prepričanju, da mora moški v družini nositi hlače in ne ženska se počuti precej slabo, zato ob sebi ne želi imeti ženske, ki bi se s tem posledično še hvalila.

 

3. Ženska mu ne da dovolj ljubezni

 

Ni vedno govora le o seksu in o tem, da gredo moškim po glavi le ''packarije''. Vse več si jih želi od svojih partnerk ljubezen, toplino in to, da se z njimi pogovarjajo. 

 

4. Ženska mu nenehno nekaj prigovarja

 

Nenehno prigovarjanje, pritoževanje in to, da partnerja ženska žali zagotovo ne bo pripeljalo nikamor. Ženska, ki je veliko slabe volje in s tem obremenjuje tudi partnerja ni ravno nekaj, kar bi si on želel imeti zraven. Čeprav jo ima rad, se bo hitro naveličal njenega pritoževanja in odšel.

 

 

5. Primerja ga z bivšimi

 

Nihče ne vidi rad, da ga nekdo z nekom primerja ali še huje, ga meče v koš z bivšimi partnerji. S tem, da ženska moškemu reče, da je isti, kot njen bivši si bo prislužila velik minus in morda celo to, da se zveza ne bo obnesla.

 

6. Prositi jo mora za seks

 

Če ima ženska nenehno glavobole, izgovore in jo mora njen moški dobesedno prositi za seks, to seveda ne pelje nikamor. Razmerje je veliko več, kot le seks, a če tudi tega ni dovolj, potem bo plamen ljubezni hitro začel ugašati in lahko se zgodi, da bo moški hitro ljubezen poiskal drugje - morda le za eno noč.