Izbira SRCA na sliki vam pove, kakšen LJUBIMEC ste!

Izberite številko srca, ki vam je najbolj všeč!
Ključne besede:
   slika    srce    izbira    ljubimec    opis    razmerje    obnašanje

Izberite eno fotografijo srca, ki vam je najbolj všeč in odkrijte, kakšen ljubimec ste. Ne razmišljajte predolgo z izbiro in sledite srcu ...

 

1. UMIRJEN LJUBIMEC

 

Imate sposobnost, da na ljudi okoli sebe vplivate s pomirjevalnim učinkom in vedno delujete precej umirjeno. Prav tako je tudi v razmerju, kjer se partner ob vas počuti prijetno in sproščeno. V razmerju najbolj cenite zaupanje in predanost, za kar ste pripravljeni tudi delati in v to vložiti kar nekaj truda, samo, da bi bili čimbolj srečni. Zavedate se, da z dramatiziranjem ne pridete nikamor, zato nikoli po nepotrebnem ne zganjate ljubosumja. Partner vas zato še bolj obožuje, ker se zaveda, da mu zaupate in z vami ne bo imel težav.

 

2. SKRIVNOSTNI LJUBIMEC

 

Imate nekoliko skrivnostni šarm, ki je za nasprotni spol izredno privlačen in mikaven. Partnerju se ne razkrijete takoj, ampak ste na začetku precej zaprti in dajete vtis nedostopnosti. Ko se enkrat sprostite in vidite, da je partner vreden vaše ljubezni, ste izjemno strastni, energični in ljubeči. Na trenutke znate še vedno zelo presenetiti, kar je nasprotnemu spolu všeč, saj je zaradi tega vaše razmerje vedno vznemirljivo in nikoli dolgočasno. 

 

3. BREZPOGOJNI LJUBIMEC

 

Za vas bi lahko rekli, da hrepenite po nekom, ki vas bo ljubil brezpogojno in brez obsojanja. Ljubezen vam predstavlja velik smisel življenja in romantika je nekaj, kar vam pomeni ogromno. Partnerja vedno ljubite z vsem srcem, kar se čuti in vidi že na daleč. Zaradi tega je vaše življenje lepše, saj prisegate na ljubezen in nikoli ne na materialne zadeve. Za ljubezen ste pripravljeni veliko tvegati, kar pa ni vedno najboljše, saj se lahko na koncu tudi opečete in ste razočarani.

 

4. STRASTNI LJUBIMEC

 

Ljubite strastno in takrat ste kar malce podivjani. Ljubezen vas napolni in v vsa prebudi osebo, ki je polna energije ter bi lahko premikala gore. V razmerju imate radi vse pod kontrolo, zato vas hitro razjezi, če partner ne upošteva vaših želja - sploh v spolnosti, kjer znate biti včasih malce zahtevni. Osebe, ki vas spoznajo vidijo, da ste izredno družabna in pozitivna oseba, ki je ni strah kazati čustev - to pri vas zelo ceni tudi partner in vas ima zaradi tega še raje.