Manekenka ponosno: ''Imam celulit in to je čisto normalno!''

Model za močnejšo postavo, ki se svojega telesa ne sramuje!
Ključne besede:
   debeluška    postava    model    manekenka    samozavest    lepota

Manekenka Sophie Turner na svojem Instagram profilu vsakodnevno objavlja fotografije, da bi z njimi vsem nesamozavestnim ženskam pokazala, da si lahko zapeljiv tudi, če imaš nekaj kilogramov preveč. Celulit ima že od 12. leta, a ga ni nikoli skrivala in se zaradi tega sramovala svojega telesa. Poleg tega je manekenka za močnejšo postavo in je pri tem zelo uspešna. 

 

 

''Vsi hrepenimo po gladki, čvrsti in napeti koži in se nikakor ne moremo sprijazniti, da ni nič narobe, če imamo celulit. To je del mene in nič ni narobe, če se vidi ... To je čisto normalno!'' Je povedala za medije in še dopisala, da ga je preprosto vzljubila. 

 

 

Reakcije na njene fotografije so pozitivne in skoraj ni človeka, ki bi jo obsojal, ker pozira v pomanjkljivo oblečena, čeprav ni ''idealne'' postave. 

 

 

Zaveda se, da je odlična vzornica za vsa mlada dekleta, ki se obremenjujejo s postavo in so v fazi odraščanja zaradi tega depresivna. 

 

 

Sophie je manekenka za močnejšo postavo in se svojega telesa ne sramuje.

 

 

Rada se oblači oprijeto in se ne ozira na zlobne komentarje, saj se v  svoji koži počuti nadvse odlično.

 

 

 

Nekoč je bila bolj suha, a je dejala, da se tudi zdaj, ko ima nekaj kilogramov preveč ne počuti nič manj zapeljivo. Še vedno lahko obleče kar želi in se počuti zelo dobro.