10 stvari, ki naredijo vaš videz popolnoma ''BREZ OKUSA''

Linija med okusnim in modernim je včasih zelo tanka
Ključne besede:
   oblačenje    ženske    stil    okus    brez okusa    grdo    lepo    obleka

Dandanes bi človek lahko nase vrgel čisto vse in bi še vedno bil videti zelo v trendu. Vendar je nekaj modnih smernic  le treba poznati in če je treba, se jim je dobro tudi izogniti. 

Linija med tistim kar je moderno in na videz zapeljivo je zelo tanka, zato ni vedno vse dobro zmetati nase. Upoštevajte nekaj detajlov in vedno boste videti urejeno, brez prevelikega truda.

 

1. KAVBOJKE 

 

Spuščene kavbojke ali tiste, ki so vam prevelike raje ne nosite saj v njih ne boste videti dobro. Če ne gre drugače si nadenite pas in jih potegnite višje - videti boste mnogo bolje. 

 

2. BELA NAVADNA MAJICA V KOMBINACIJI S HLAČAMI

 

Bela navadna majica ni najboljša za nošenje preko hlač, saj je videti precej neokusno. Če imate nekaj kilogramov preveč, pa boste s tem le še poudarili odvečne blazinice. Običajno so bele majice brez rokav smatrane za ''spodnje'' majice, zato jih nosite v hlačah in videti boste precej bolje. 

 

3. ČEVLJI V KOMBINACIJI S POSLOVNO OBLEKO

 

Balerinke niso najboljša izbira, da bi jih nosili zraven poslovne obleke, zato se jim izogibajte. Obujte si čevlje s peto in vaš videz bo zagotovo bolj uraden in poleg tega še bolj zapeljiv. Videti boste precej fit in mladostno. 

 

4. TORBICA V KOMBINACIJI Z VEČERNO OBLEKO

 

Če se odpravljate ven in ste nase nadeli lepo večerno obleko, potem se izogibajte nošenju torbe, ki je videti skoraj kot potovalka. Manjša torbica za robčke, telefon in morda denarnico bo čisto dovolj za en večer. 

 

5. NEDRČEK V KOMBINACIJI Z MAJICO BREZROKAV

 

Nič ni narobe, če nedrček kdaj pokuka ven izpod majice, a poskušajte se temu raje izogibati.

 

6. GLEŽNARJI V KOMBINACIJI S KRATKIM KRILOM

 

Mini krilo, ki je malce bolj širše in zaprti čevlji niso najbolj posrečena kombinacija, zato raje nosite malce bolj odprte čevlje in vaš videz bo zagotovo bolj dovršen.

 

7. PAČENJE ALI POZIRANJE?

 

Ženske, predvsem mlajša dekleta dandanes sploh ne znajo več pozirati pred fotografskim objektivom, ampak se po večini le še pačijo. Nekatere fotografije morda res izpadejo smešno in ''kul,'' a bodite naravne in verjemite, da boste na fotografiji videti boljše. 

 

8. KRATKE HLAČE V KOMBINACIJI Z NAJLONKAMI

 

Kratke kavbojke nikakor ne kombinirajte z žabami ali pajkicami. Temu se preprosto izogibajte!

 

9. KRILO V OBLIKI TULIPANA ALI OZKO OPRIJETO KRILO?

 

Krilo v obliki tulipana, ki je je nabrano in povrhu vsega še zelo kratko, ne naredi dobre postave tudi, če je ženska še tako suha. Raje oblecite daljše krilo, ki je ožje in verjemite, da boste videti bolj seksi.

 

10. PREVELIKI ČEVLJI 

 

Ženske si včasih rade kupijo malce večje čevlje, saj ne želijo biti ožuljene, zato v dobri veri mislijo, da so si s tem naredile medvedjo uslugo. Ni res. Preveliki čevlji lahko prav tako povzročijo poškodbe in bolečine v stopalih. Kupujte čevlje, ki se prilegajo vaši nogi in ste jih predtem probali. 

Domov | Ekipa | Združenje Radio2 | Program
Kontakt | Pogoji uporabe | Frekvence | Raba piškotkov | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del

Copyright © 2017 Radio 2