KAKŠNI STE V SEKSU? To vam razkrije del telesa, ki si ga umijete naprej!

Bodite pozorni na tiste, ki si najprej umijejo obraz ... niso najbolj hvaležni
Ključne besede:
   tuš    tuširanje    seks    telo    umivanje    del    pomen

Zanimiva raziskava vam lahko razkrije, kakšen je človek v postelji glede na to, kateri del telesa si najprej umije, ko stopi pod tuš. Bodite pozorni, katerega si umije vaš partner in preverite, če to res drži. Kaj pa vi? Ste se našli v opisu ;)

 

NAJPREJ SI UMIJETE PRSI, kar pomeni, da ste zelo praktični in v življenju ne komplicirate. V postelji ste oseba, ki rada preizkuša nove stvari in partnerju ob vas ni nikoli dolgčas. Najbolj vas moti, če partner ne posluša vaših želja, kar mu tudi glasno poveste. Pomembno vam je, da v postelji noro uživate - pa naj traja le pet minut ali celo uro. 

 

Partner s katerim bi se v postelji najbolje ujeli: Tisti, ki si najprej umije lase

 

 

NAJPREJ SI UMIJETE PAZDUHE, kar pomeni, da ste marljiva oseba, ki je pri ljudeh priljubljena in vedno rada pomaga. Tako je tudi v postelji, saj ste kot ljubimec izredno velikodušni in vam užitek partnerja pomeni veliko. Za osebo, ki jo imate radi si vedno vzamete čas in naredite vse, da se bo z vami počutil kot v raju. 

 

Partner s katerim bi se v postelji najbolje ujeli: Tisti, ki si najprej umije roke

 

 

NAJPREJ SI UMIJETE OBRAZ, kar pomeni, da ste nagnjeni k temu, da bi radi v življenju čimveč zaslužili. V postelji se zna zgoditi, da ste malce preveč sebični in včasih gledate le na svoje užitke. Partner vas včasih težko razume, a vas to ne gane. V seksu imate najraje nekoga, ki ga lahko občasno izkoristite le za lastne užitke - brez njegovih očitkov.

 

Partner s katerim bi se v postelji najbolje ujeli: Tisti, ki si najprej umije intimni predel

 

 

NAJPREJ SI UMIJETE LASE, kar pomeni, da ste umetniški človek, ki je sem pa tja malce zasanjan. Ste samozavestna oseba, ki ve kaj hoče in to tudi pokaže. Ob sebi imate radi nekoga, ki je odprt, brez sramu in ste lahko z njim tudi vi popolnoma sproščeni. V postelji znate obvladati situacijo in ustvariti nepozabne užitke sebi in partnerju.

 

Partner s katerim bi se v postelji najbolje ujeli: Tisti, ki si najprej umije prsi ali intimni predel

 

 

NAJPREJ SI UMIJETE INTIMNI PREDEL, kar pomeni, da ste sramežljivi in včasih v pomanjkanju samozavesti. V postelji niste preveč odprti, dokler partnerja ne spoznate dobro. Seks vam pomeni ogromno, a le, če je v njem prava mera čustev. Preizkušanje novih poz ni ravno za vas, saj se ne počutite v tem najbolje. Prisegate na preverjene poze, s katerimi je užitek zagotovljen. 

 

Partner s katerim bi se v postelji najbolje ujeli: Tisti, ki si najprej umije obraz ali lase

 

 

NAJPREJ SI UMIJETE ROKE, kar pomeni, da ste velikokrat nagnjeni k pesimizmu. Včasih se to nevede pokaže tudi v spolnosti, saj ste zaradi svojih občutkov zagrenjeni in se ne znate sprostiti. Ne veste točno, kako bi zadovoljili sebe, kaj šele partnerja. Eksperimentiranje ni za vas, saj ne prenesete preveč intimnih dotikov ... raje si pomagate sami.

 

Partner s katerim bi se v postelji najbolje ujeli: Tisti, ki si najprej umije pazduhe je za vas skoraj edina možnost

 

 

OSTALO ... tukaj pa ste tisti, ki si najprej umijete nekaj popolnoma drugega in nič od zgoraj naštetega. Kot oseba veljate, da vse v življenju dobro premislite in bi morali včasih nekaj narediti čisto spontano. Radi razmišljate o seksu, si zamišljate različne poze, a ko pride do resničnega stika z osebo, na vse to pozabite. Nimate dovolj poguma, da bi mu to pokazali ali povedali. Čas je, da se bolj odprete in se sprostite.

 

Partner s katerim bi se v postelji najbolje ujeli: Tisti, ki si najprej umije obraz