OBLIKA USTNIC: Kaj vam sporoča?

Majhne polne ustnice razkrivajo, da se njihovi lastniki radi spogledujejo
Ključne besede:
   ustnice    oblika    pomen    osebnost    usta

Kaj pa razkriva vaša oblika ustnic? Morda o sebi ali svojem partnerju odkrijete nekaj, česar niste vedeli in si boste končno znali razložiti, zakaj je včasih tako zelo naporen ali preveč družaben.

 

VELIKE IN POLNE USTNICE imajo ljudje, ki so rojeni za to, da skrbijo za druge. Imajo prirojen materinski instinkt in željo, da ščitijo druge. V stresnih situacijah najprej pomislijo na druge, šele potem nase. Navadno pa so zelo dobri starši. V življenju se vsega lotijo premišljeno, da ne bi kasneje obžalovali posledic. Kariera jim pomeni veliko, a hkrati na prvo mesto postavljajo tudi družino in dom. 

 

 

ZGORNJA USTNICA JE VEČJA OD SPODNJE in takšno obliko imajo običajno tisti, ki so precej dramatični in radi zganjajo veliko hrupa za prazen nič. So zelo čustveni, karizmatični, ljubijo življenje in privlačijo pozornost nase. O sebi imajo zelo dobro mišljenje in so pogosto privlačni drugim. Imajo dober smisel za humor in so zelo radi v središču pozornosti. 

 

 

SPODNJA USTNICA JE VEČJA OD ZGORNJE in takšne imajo običajno ljudje, ki niso rojeni za delo v pisarni. Straši jih že sama misel, da bi morali ure in ure presedeti nekje v zaprtem prostoru, kaj šele, da bi bilo to na njihovem vsakdanjiku. To so ljudje, ki točno vedo, kako se zabavati in si popestriti življenje. Imajo energičen slog življenja, radi imajo nova prijateljstva, nova mesta, izkušnje in vse kar še ne poznajo. So radovedni in odprti za nove stvari. V sebi imajo veliko motivacijskega duha in s tem znajo ''okužiti'' tudi druge.

 

 

OBE USTNICI STA ENAKI, kar pomeni, da so to uravnoteženi ljudje, ki z zdravim razumom rešujejo težave, ki se jim pripetijo. Njihova moč leži v sposobnosti poslušanja in razumevanja. Kritik si ne jemljejo k srcu, znajo pa upoštevati mnenja drugih in to tudi upoštevajo. Zelo težko jih je razjeziti. Radi se smejijo in šalijo ter običajno pustijo zelo pozitiven vtis, ki si ga ljudje zapomnijo še dolgo.

 

 

TANKE USTNICE označujejo ljudi, ki so precej samotarske narave. So zelo samozavestni in se lahko spopadejo s kakršnokoli težavo, ki jim pride naproti. Potrebe po druženju nimajo in se z lahkoto v kino, muzej ali celo na kosilo odpravijo sami - morda celo na potovanje. Čeprav so nagnjeni k samoti, znajo uživati tudi, če so v družbi ljudi. Z njimi hitro najdeš skupni jezik in cenijo dela drugih.

 

 

ZGORNJA USTNICA IMA RAZPOKO NA SREDINI in označuje tiste ljudi, ki so zelo kreativni, pogosto zelo talentirani, po večini umetniki ali glasbeniki. Odlično si zapomnijo obraze in imena ter so zelo dobri pri ohranjanju stikov z ljudmi. So družabni, včasih malce preveč glasni, a niso nadležni. Vedno dosegajo dobre rezultate, sploh pri svojem delu, saj so požrtvovalni.

 

 

MAJHNE POLNE USTNICE razkrivajo, da se njihovi lastniki radi spogledujejo ter so nagnjeni k vragolijam. Udobnost v življenju jim pomeni veliko in se zavedajo, da morajo v prvi v vrsti poskrbeti zase, saj nihče drug ne bo. Morda se na prvi pogled zdi, da so sebični, a niso - to je le vtis, ker si radi privoščijo nekaj za svojo dušo. To so ljudje, ki so sočutni, radi priskočijo na pomoč in so zvesti prijatelji. 

 

 

ZELO TANKA ZGORNJA USTNICA označuje ljudi, ki imajo vse kvalitete za dobrega vodjo. Njihova osebnost je polna pozitivne energije in včasih delujejo, kot da bi namesto krvi imeli v žilah ogenj. Odlični so v preprečevanju drugih in vedo, kako osvajati, da se bo nasprotna oseba dobesedno zmehčala. Uspeh v življenju za njih ni nedosegljiv, saj se znajo lotiti dela s prave strani. V ljubezni pa so šibki, saj jim včasih kariera pomeni več ... preveč.