NIKOLI ne počnite teh stvari le zato, da bi ugajale moškemu

Če ste prikimali več kot trem številkam, se dobro zamislite ...
Ključne besede:
   ženske    moški    razmerje    ugajanje    podreditev    trpljenje

Oseba, ki vas iskreno ljubi, vas bo sprejela takšne kot ste - z napakami ali brez njih. Če se čutite, da bi morali zaradi neke osebe spremeniti sebe, svoje navade ali celoten način življenja, potem se raje vprašajte, če ste s pravo osebo. Nekatere ženske bi namreč naredile vse, da bi ugajale svojemu moškemu, čeprav jih to dela nesrečne.

 

Tukaj je 8 točk, ki jih ne smete početi nikoli le zato, da bi ugajale njemu!

 

1. Nikoli se ne odrecite prijateljem in družini

 

Če partner želi, da več časa posvetite njemu, se zaradi tega nikoli ne odpovejte družini ali prijateljem. Najdite neko sorazmerje in posvetite čas tako njemu, kot tudi družini in prijateljem. Partner, ki od partnerke zahteva, da se nehat družiti z določenimi prijatelji ali celo, da se odtuji od družine že ni pravi partner - raje se vprašajte, če vas res spoštuje in kaj sploh še delate z njim. 

 

2. Ne zavrzite hišnega ljubljenčka

 

Veliko časa posvetite partnerju, na vašega kosmatega prijatelja, pa ste kar pozabili. Ne počnite tega in ne zanemarjajte nekoga, ki vas prav tako potrebuje. S partnerjem ga skupaj sprehodita, vzemita si čas zanj in poskrbita zanj. Moški, ki bo od vas zahteval, da se hišnega ljubljenčka zaradi njega znebite, zagotovo ni vreden vašega časa. 

 

3. Nikoli ne začnite ekstremno hujšati

 

Za svojega partnerja bi bili radi lepi, zapeljivi in popolni. Kar naenkrat se lotite ekstremnega hujšanja, odrekanja in  nimate časa za nič drugega, kot za to, da telovadite. Pozabili ste, da vas ima partner rado takšno kot ste, zato ni potrebe, da delate ekstremne premike - sploh, če vam ne ugaja in ste v tem početju nesrečni. Če se že lotite hujšanja, se ga lotite zase, za svoje dobro počutje in ne za to, da boste ugajali le njemu. 

 

 

4. Nikoli ne spreminjajte videza samo zaradi njega

 

Nič ni narobe, če svoj videz malce preuredite, si privoščite drugačno pričesko ali morda nase nadenete drugačno šminko. Če pa ste svojo garderobo popolnoma spremenili in začeli nositi nekaj, kar običajno ne bi nikoli, le zato, da boste svojem partnerju všeč, potem je to totalen absurd. Zaljubljen je v vas in ne v vašo novo obleko. 

  

5. Ne pustite, da vedno plačujete le vi

 

V razmerju mora obstajati kompromis in tudi usklajevanje glede računov. Enkrat plačate vi, enkrat on ali pa si stroške razdelita. Če ste vi tista, ki nosite hlače v družini, plačujete vse stroške, odplačujete avto in mu nato še kupujte hrano, potem je čas, da se ustavite. Ne dovolite si ves denar zapraviti le za odplačevanje stroškov, medtem, ko vam je škoda zase porabiti cent.

 

 

6. Ne pustite mu, da vas kontrolira na vsakem koraku

 

Kje ste, s kom ste, kaj počnete in kdaj pridete, so vprašanja, ki jih zveza, ki temelji na zaupanju nima. Če imate izredno ljubosumnega partnerja, ki vam skoraj ne pusti dihati je čas, da se z njim pogovorite ali pa ste tiho in trpite njegovo obnašanje. Če ste se zaradi njega sposobni odreči druženju s prijatelji, potem ni pravi za vas. 

 

 7. Ne dovolite mu, da pri seksu veljajo le njegova pravila in želje

 

Če med seksom naletite na gluha ušesa in je v postelji vedno vse po njegovo nekaj ni v redu. Partner, ki nima posluha za partnerko in njene užitke, ni pravi. Če ste vi tisti, ki se mu ne upate reči, samo da ne bo užaljen, potem veste, da je čas za korenite spremembe. Ko enkrat začne škripati v spalnici zna biti velik problem tudi v prihodnje. 

 

 

8. Ne dovolite, da vas primerja z bivšimi

 

Ni bolj bolečega kot to, da vas primerja z bivšimi in z dekleti s katerimi je hodil v preteklosti. Ni važno ali vas primerja v pozitivnem ali negativnem smislu, si tega ne zaslužite poslušati. Sedaj ste pomembni le vi in ne ženske, ki so prazgodovina. Če to počne rad mu postavite ultimat in nikar ne preslišite - tega si ne smete dovoliti, tudi, če se bosta sprla. Kajti, če je dovolj pameten, vas ne bo nikoli primerjal z nobeno žensko.