Zakaj toliko časa traja, preden se vam uresničijo želje?

Ni še pravi trenutek, zato ne obupajte ... zgodilo se bo ...
Ključne besede:
   želje    uresničevanje    misli    proces    kdaj    kako    zakaj    potek    razmišljanje

Pomembno je, kaj si želite in o čem razmišljate, kajti s tem lahko svoje želje tudi uresničite. Včasih imate občutek, da vas vesolje ne uboga kljub temu da ste naredili vse in v neko stvar vložili ogromno truda. To pomeni, da še ni pravi čas, da se stvari uresničijo, ampak potrebujejo še nekaj časa, da bodo zagotovo postale tisto, kar ste si globoko v sebi želeli. 

 

NI ŠE PRAVI TRENUTEK 

 

''Kdaj pa bo potem?'' Se vpraša večina ljudi, ki nenehno čaka, da se jim nekaj uresniči. Razlog je velikokrat v tem, da kolektivna zavest v nekem trenutku še ni pripravljena na vsebino, zato morate počakati, da dozori do konca. Kljub temu ne smete odnehati pri uresničevanju želja, saj ste za velik del tega zasluženi vi. Škarje in platno so v vaših rokah, potreben je le čas, trud in pomoč vesolja, ki točno ve, kaj počne. 

Vse se bo zgodilo, ko bodo pravi pogoji zato. Morda ste vi pripravljeni, pa nekdo okoli vas ni ali ne upošteva vaših želja. Vse se mora poklopiti in potem se bo zagotovo zgodilo ... morda takrat, ko boste najmanj pričakovali.

 

 

VEDNO SO POMEMBNE DRUGE STVARI

 

Čeprav imate občutek, da se trudite za določeno stvar in v njo vlagate ves svoj trud, se včasih zgodi obratno. Razlog tiči v tem, da v resnici zraven počnete še veliko drugih, manj pomembnih stvari in niste čisto zbrani pri tisti, ki je  tisti trenutek pomembna. Ne vede ste površni in sami krivi, da zaustavljate proces uresničevanja. Zavedate se, da se zamujene priložnosti ne vrnejo, a vseeno čakate, da pride kaj boljšega. Zapomnite si, da morate vedno zagrabiti vse, kar vam življenje ponudi v vašo prid in delati na tem. 

 

 

SAMO ŽELETI SI NI DOVOLJ

 

Včasih je sama pot bolj pomembna kot cilj. Zavedate se, da imate jasno vizijo in točno veste, kaj si želite, a to včasih ni dovolj. Pomembno je, da o tej stvari ne samo razmišljate, ampak tudi delate na njej, ste samozavestni in prepričani, da je to tisto pravo. Če boste ves svoj trud in čas usmerili za nekaj, kar se boste lotili s srcem, bo rezultat naravnost fantastičen in bo trajal še dolgo. Ne strmite samo k cilju, ampak opazujte življenje že v samem procesu in na poti do njega. Boste videli, kako lepo je.

 

 

VAŠE ŽELJE NISO ISKRENE

 

Mislite, da so vaše želje iskrene, nekje v podzavesti pa gre zgolj za tolažbo, ego, hvaljenje pred drugimi, dokazovanje in nekaj s čimer bi se radi pokazali pred drugimi. To spremenite in začnite na svoje želje gledati s srcem oziroma z nečim, kar vas bo res osrečilo, vas izpolnilo ter nadgradilo. Kar naenkrat boste spoznali, da se vaše želje izpolnjujejo pa sploh ne boste imeli za mar.