PRAVILO 2 - 2 - 2: Formula za večno ljubezen

Ne iščita izgovorov, ampak utihnita in začnita delati na tem!
Ključne besede:
   ljubezen    dva    par    razmerje    formula    številke    sodelovanje

Ste že kdaj slišali za pravilo 2-2-2? Ne? No, potem je sedaj pravi čas za to. Gre za formulo, ki pomaga parom, da svojo zvezo obdržijo vznemirljivo, zanimivo in jo še bolj poglobijo. V današnjem času, ko vedno nekam hitimo, smo v stresu in nimamo časa niti za sebe, je prav, da si vzamete čas za svoje najbližje - sploh za preživljanje trenutkov v dvoje. 

 

Vsaka DVA tedna morata biti par, ki odmisli vse in čas posveti le drug drugemu. Če sta med tednom zaposlena s službo in ostalimi obveznostimi je prav, da si vzameta dan, ko gresta na večerjo, gledata film, se stiskata, se zmasirata, si pripravita skupno kopel, gresta v lokal, kjer nista bila že dolgo, si skuhata slastno večerjo in ob kozarcu vina poklepetata o stvareh, ki vaju delajo srečne. Ni nujno, da kaj proslavljata, saj si lahko to naredita brez posebnega razloga - proslavljata to, da sta skupaj in se imata rada.

 

 

Vsaka DVA meseca pa je čas, ko naredita malce večje premike. Morda preuredita stanovanje, prebarvata stene, pospravita staro kramo, gresta za vikend v toplice, hribe ali nekam, kjer bosta popolnoma sama. Lahko obiščeta mega koncert, se znorita, napijeta, prespita pod zvezdami, ušpičita kakšno nedolžno neumnost in sta dejansko spet malce ''najstniška'' - brez slabe vesti in izgovorov, da nimata kam dati otrok ali da čaka ogromno dela.

 

 

Vsake DVE leti pa je čas, da si dejansko privoščita tisto, o čemer sanjata že dlje časa. Med tednom pridno delata, varčujeta in skoraj nikoli ne koristita dopusta, sedaj pa je čas, da se usedeta na letalo in končno odpotujeta. Prav tako si lahko privoščita kakšen večji nakup - morda tisti avto, o katerem sanjata že zelo dolgo ali novo kuhinjo. Morda hrepenita po tem, da bi se odselila, naredila pred hišo bazen ali nekaj, o čemer le sanjarita. Torej ... Ne sanjarita, ne iščita izgovorov, ampak dejansko uresničita to.