5 stvari, ki lahko izboljšajo vaše seksualno življenje

Z nogavicami do boljšega seksa
Ključne besede:
   seks    spolnost    izboljšanje    afrodiziak    ženske    orgazem    užitek

Narava je poskrbela za dobrobit našega seksualnega življenja, le vedeti moramo, katero hrano moramo uživati, da si z njo lahko dvignemo naš spolni libido in dodatno poskrbimo za naše užitke. Tukaj imamo nekaj zanimivih afrodiziakov, ki bodo popestrili vajino življenje med rjuhami.

 

Z nogavicami do boljšega orgazma

 

 

Ženskam je občutek topline med spolnostjo zelo pomemben, zato je nošenje nogavic nekaj, kar lahko stanje v postelji le še izboljša. Mrzle noge ženski zmanjšajo spolno slo, zato ni nič narobe, če ima med seksom obute tople nogavice. Dokazano je, da bo hitreje doživela orgazem.

 

Pikantna hrana

 

 

Tisti, ki radi uživajo pikantno hrano imajo višjo raven spolnega hormona, kar omogoči še boljši seks. V pekočih čilijih so odkrili kapsaicin, ki povečuje krvni obtok in stimulira živčne končiče, kar daje še večji občutek spolne vznemirjenosti. 

 

Mandeljni

 

 

Okoli 30 gramov mandeljnov (ena pest) telesu zagotovijo skoraj 35 % dnevnega odmerka vitamina E, ki izboljšuje delovanje spolnih organov. Mandlji vsebujejo zelo visoko raven magnezija, fosforja in cinka, ki spodbudi libido pri obeh spolih. 

 

Pivo

 

 

Kozarec piva pa pomaga predvsem pripadnikom moškega spola, saj najnovejše raziskave kažejo, da do pol litra piva podaljša trajanje seksa. To je dobra novica tudi za ženske, saj njihov partner v postelji zdrži dlje časa. Pivo namreč sprošča tudi velike količine fitoestrogenov, ki dokazano vplivajo na orgazem.

 

Rdeče vino 

 

 

Vino je klasični afrodiziak, ki takoj izboljša razpoloženje. Ne le, da se bori proti prostim radikalom, ampak tudi povečuje libido. Seveda v omejenih količinah.