To so trendi, ki jih ženske obožujejo, moške pa odbijajo

''Manj je več,'' pravijo moški
Ključne besede:
   trendi    ženske    moški    neprivlačno    umetno    pretiravanje    lepota

V upanju, da bi bili čimbolj lepi in privlačni se velikokrat zgodi, da pretiravamo in brcnemo v temo. Manj je več, so govorile že naše babice in s tem se strinja tudi večina moških. Medtem, ko ženske ure in ure preživijo pred ogledalom, so moški rekli, da je njihova draga najlepša takrat, ko ne nosi ličil ali ko se zbudi.

 

So pa jasno in glasno povedali, kaj na ženskah ne prenesejo:

 

1. Dekoracije na nohtih

 

 Urejeni nohti so eno, preveč dekoracij na njih pa drugo. Moškim niso všeč predolgi, kaj šele tisti, ki so pravi ''zabaviščni park''. Najraje vidijo na ženski enobarvni lak (izpostavili so rdečega ali bež).

 

2. Umetna polt

 

Zagorelost zna biti privlačna, če je v mejah normale in ni preveč umetna. Dekleta, ki so naravno zagorela, brez dodatkov in pretiranega sončenja so bolj privlačna kot tista, ki so že skoraj oranžna ter ure in ure preživijo v solariju.

 

3. Narisane obrvi

 

Risanje, oblikovanje in barvanje obrvi je dandanes nekaj, kar počne že skoraj vsaka ženska. Nekatere znajo to narediti lepo, spet druge malce pretiravajo. Obrvi so res tiste, ki naredijo obraz lepši, a če so narisane nepravilno, naredite s tem ravno obratno. Moški pravijo, da ni lepšega od naravnega ženskega obraza.

 

4. Preveč rdečila na licih

 

Rdečilo na licih je zelo zapeljivo, če ga uporabite v zmernih količinah. Z njim poudarite ličnice in naredite vaš obraz drugačen, bolj poudarjen. Če boste z nanosom pretiravale pa se lahko hitro zgodi, da postanete bolj podobne klovnesi, kot pa prelepi gospodični.

 

5. Črna ali temno vijolična šminka

 

Temni odtenki šmink so prava revolucija in med zvezdnicami nekaj, kar si na svoje ustnice rada nanese že skoraj vsaka. Polne ali tanke ustnice -  vse rade nosijo temno šminko. A so moški priznali, da jim ta odtenek preprosto ni všeč in žensko samo ''pogrša''. Pravijo, da je rdeča šminka tista, ki jih še vedno najbolj vzburja.

 

6. Prevelika sončna očala

 

Sončna očala so v današnjem času modna muha in večina jih nosi le kot modni dodatek, namesto za zaščito pred soncem. Ženske želijo imeti čim večje v prepričanju, da zakrijejo večino obraza in so s tem videti lepše. Moški pravijo, da jih to naredi še bolj čudne in se nikakor ne strinjajo z očali, ki zakrijejo ves obraz.