8 znakov, da imate ob sebi NAJBOLJŠE prijatelje na svetu!

Redkost, da imate 4 ali 5 pravih prijateljev - negujte to!
Ključne besede:
   prijatelji    najboljši    znaki    obletnica    friends    lastnosti Danes mineva 23 let od prve epizode najbolj popularne serije Prijatelji

Danes mineva 23 let od prve epizode najbolj popularne serije Prijatelji

Na današnji dan, 22. septembra 1994 se je predvajala prva epizoda priljubljene in najbolj popularne ameriške serije Friends (Prijatelji). Lahko rečemo, da skoraj ni človeka, ki serije ne bi poznal ali pa zanjo vsaj slišal. Ekipa šestih prijateljev, ki so se neizmerno zabavali, si stali ob strani, zganjali neumnosti in bili vedno drug ob drugem.

 Vam je znano? Imate tudi vi tako družbo?

Dandanes je namreč prava redkost, da ohranite dolgoletne stike z več kot tremi prijatelji in se z njimi redno družite. Če ste tudi vi ta srečnež in imate ob sebi najboljše prijatelje, pa vseeno preverite znake, da boste v to prepričani 100 %.

 

1. VEDNO SI ZA VAS VZAMEJO ČAS ... služba, opravki, sestanki, popoldanske obveznosti, otroci in še več, je tisto, kar večini zapolni dan ter nimajo časa za nič drugega - niti zase. A če si v vsem tem kaosu, vzamete zgolj 10 minut za kratko kavo, klepet ali druženje pomeni, da imate ob sebi nekoga, ki mu je za vas mar.

 

2. KO IMATE TEŽAVE, VAM JIH BODO POMAGALI REŠEVATI ... ko se v vašem življenju pojavijo težave, veste, da vam jih bodo pomagali rešiti in vas ne skrbi, da bi vas pustili na cedilu. Z vami v dobrem in slabem.

 

 

3. NIKOLI SE NE SMEJIJO VAŠI NESREČI ... če se boste polili s sokom ali morda padli na rit, se vam bodo še kako nasmejali, kar pa jim ne boste zamerili, saj gre za smešen trenutek. Če pa je govora o resnih težavah, ki so življenjskega pomena, pa ste prepričani, da tega ne bodo počeli, ampak vam bodo skušali pomagati, da se čimprej izkopljete iz tega.

 

4. VSAJ DVEMA OD PRIJATELJEV LAHKO ZAUPATE S SVOJIM ŽIVLJENJEM ... to pomeni, da imate v vaši prijateljski družbi zagotovo enega ali vsaj dva prijatelja, za katera bi dali  roko v ogenj. Zaupate jima lahko čisto vse in se močno zavedate, da tega ne bosta nikoli izrabila ali vam škodila. Lahko spite mirno in se ne sekirate.

 

 

5. OB NJIH SE POČUTITE POZITIVNO ... njihova družba vas nikoli ne spravlja v slabo voljo in se vedno ob njih počutite dobro. Tudi, ko ste najbolj zanič, vam je ob njih prijetno in nimate izgovorov, da jih ne bi želeli videti. So zdravilo, za vaše trenuke nezadovoljstva.

 

6. Z NJIMI SE SMEJETE NAJBOLJ NEUMNIM REČEM ... to so vaše šale, ki jih razumete le vi in vaši prijatelji. Imate interne ''fore'', ki se jim vedno znova nasmejite in v vaši družbi nikoli ne zastarajo. Včasih se samo pogledate in že veste za kaj gre - neprecenljivo. 

 

 

7. NIKOLI VAM NIČESAR NE OČITAJO ... očitkov nihče ne sliši rad, saj so običajno negativni in nas spravijo v slabo voljo. Pravi prijatelji vam ne bodo nikoli ničesar očitali - tudi, če boste naredili še tako neumno stvar. 

 

8. NE POZABIJO NA VAŠ ROJSTNI DAN ... pravi prijatelji ne bodo nikoli pozabil na vaš rojstni dan in bodo vedno že nekaj dni prej vedli, da ga boste kmalu imeli. Prepričani ste, da vas bo iz njihove strani čakalo neko presenečenje, ki vam bo polepšalo dan.