15 znakov, da z vami ne misli resno in vas ima le za popestritev časa

Če vas ima rad, potem vam teh stvari ne bo počel
Ključne besede:
   znaki    razmerje    neidealno    moški    neresnost    razpad    nespoštovanje

Če niste najboj prepričani, da je vaša zveza to kar bi morala biti in v vašega partnerja dvomite, potem morda nista za skupaj ali pa je pač le on tisti, ki mu ni do vas. Preverite znake, ki kažejo na to, da vas ima le za to, da mu čas mine hitreje.

 

1. Ne pogovarjata se o prihodnosti

Vajini cilji in življenje v prihodnosti ga ne zanimajo. On živi za sedanjost in ga prav malo briga za prihodnost, kar vam da tudi vedeti. 

 

 

2. Pokliče vas samo takrat, ko ima on čas

V času službe ni veliko prostih trenutkov za telefoniranje, a ni nič narobe, če si vzamete 10 sekund in kdaj pa kdaj ljubljeni osebi zaželite lep dan. Verjemite, da to pomeni ogromno - šteje tudi sms. S tem ji boste dali vedeti, da je v vaših mislih. 

 

 

3. Če ne seksata, se mu ne da družiti z vami

Seks je zelo pomemben del zveze, a ni čisto vse. Včasih veliko pomeni tudi bližina, pogovor in to, da si stojita ob strani. Če mu druženje z vami ne predstavlja ničesar in vas ima le za seks, potem se vprašajte, če mu je res do vas.

 

 

4. Skoraj nikamor ne gresta skupaj

Zelo rad gre naokoli s prijatelji ali celo sam, ko pa pridete na vrsto vi, se mu ne da in nima časa. Če se ne spomnite več, kdaj vas je nazadnje peljal na izlet, večerjo, morda vsaj na sprehod, potem tukaj nekaj ne štima.

 

 

5. Svoj telefon vedno pazi in ga ne pušča v bližini vas

Če svoj telefon skriva in ga skrbno nosi v žepu, ga vedno vzame s seboj (celo ko se gre tuširati), potem tukaj nekaj smrdi. Običajno gre za stanje, ki se mu reče psihično ali celo fizično varanje.

 

 

6. Ne govori veliko o sebi

O sebi ne govori rad in vi pa imate občutek, da ga komaj poznate. Ne želi vam povedati ničesar, veste le osnovne stvari, kar pa vam ni najbolj všeč. Če želite od njega, kaj izvedeti, morate to iz njega dobesedno vleči.

 

 

7. Včasih se izmika odgovoru s kakšnim ''bednim'' izgovorom

Ko ga kaj vprašate, se običajno naredi gluhega in potem reče: ''Kako, prosim?'' Ali preprosto uporabi izgovor, ki nima ne repa ne glave.

 

 

8. Sovraži z vami govoriti o svojih občutkih

V razmerju se morata partnerja pogovoriti tudi o svojih občutkih, čustvih in se kdaj pa kdaj drugemu izpovedati. Če je on tisti, ki tega ne počne ter to celo sovraži, potem mu ne pomenite veliko. Za ljubljeno osebo si vedno vzamemo čas in imamo zanjo posluh.

 

 

9. Nikoli vam ne da komplimenta

Saj ni potrebno, da vam na dušo piha noč in dan, a vendar ga ne bo pokopalo, če vas kdaj tudi pohvali. Lepa beseda, lepo mesto najde.

 

 

10. Očita vam za stvari, ki so popolnoma brez pomena

Očitanje, kot so, da preveč zapravite za obleke, ste predolgo v kopalnici, da ne kuhate preveč dobro ali da celo raje gledate druge moške, so večinoma popolnoma brez pomena - s tem želi oprati svojo krivdo in izpasti, da mu je mar.

 

 

11. Zabava mu je na prvem mestu

Nič ni narobe, če se rad zabava, a vse do neke mere. Če zabavo postavlja na prvo mesto in se ne zmeni za vas ter vaše želje to ni najboljše. Čas z vami mu ne pomeni toliko kot to, da gre ven in se popolnoma znori.