Če ste ljudem ''všečni,'' potem imate teh 12 navad

Številka 3 je izredno pomembna, zato se jo držite!
Ključne besede:
   všečnost    ljudje    navade    obnašanje    osebnost    priljubljenost

1. Postavljate vprašanja

Ko se z nekom pogovarjate niste tiho, ne govorite preveč ali morda celo, da ne veste, kaj bi rekli. Če znate postaviti vprašanje, potem to pomeni, da osebo poslušate ter vas zanima, kaj vam govori. 

 

 

2. Med pogovorom z drugo osebo ne gledate v telefon

Skrajno nekulturno je, če klepetate z nekom medtem pa ves čas gledate v svoj telefon. Všečni ljudje takrat pozabijo nanj, gledajo osebo nasproti v oči in ji s tem dajo vedeti, da so ji na razpolago. 

 

 

3. Ste pristni

Ste to, kar ste in se nikoli ne pretvarjate. Ponosni ste nase in tudi na svoje dosežke - ali so majhni ali veliki. Ljudje pri vas to cenijo in se v vaši družbi počutijo dobro.

 

 

4. Ne obsojajte

Menite, da ima vsak pravico živeti tako kot njemu paše in s tem posledično ne ogroža nobenega ali mu škodi. Niste nagnjeni k obsojanju, saj v sebi ne nosite sovraštva.

 

 

5. Ne iščete pozornosti

V družbi ste zelo priljubljeni, a nikoli na način, da se izpostavljate in ''mečete ven''. Vsa vaša dejanja govorijo zase in ni potrebe, da bi jih opevali ter se z njimi hvalili. 

 

 

6. Ko vas ljudje spoznajo, pustite močan vtis

Ljudje si vas zapomnijo, saj imate unikaten pristop, ki ne gre kar tako z glave. Vedno ostanete v prijetnem spominu.

 

 

7. Radi se smejite

Radi ste nasmejani in življenje jemljete s polno žlico. Ko govorimo o nasmehu, mislimo predvsem tistega pravega, pristnega in ne zaigranega oz. prisiljenega. Uživate v družbi, ki vas nasmeje in se z njo lahko sprostite.

 

 

8. Ljudi pozdravite z imenom

Všečni ljudje svoje prijatelje, sodelavce ali znance zelo radi pozdravljajo z imenom, kar pomeni, da ste si njegovo ime zapomnili in je pozdrav namenjen izključno samo njemu. Se pravi, da točno veste, koga pozdravljate in to ne počnete le zato, ker pač morate. 

 

 

9. Veste, kdaj je pravi čas, da se nekomu odprete

Svojih težav ne razlagate vsepovprek in točno veste, kdaj je pravi trenutek, da se nekomu odprete. Niste oseba, ki bi iskala pozornost na način, da vse svoje stvari pove vsem. 

 

 

10. Veste, kdaj je pravi čas, da se nekoga dotaknete

Niste oseba, ki je vsiljiva in bi v nekoga dobesedno rinila ter mu dihala za ovratnik. Ko začutite, da ste si z neko osebo blizu to storite vedno tako, da je ne prestrašite in izpadete še vedno čisto ''normalno''.

 

 

11. Znate ločevati med delom in privatnim življenjem

Ko se dela, se dela, ko pa ste prosti, uživate življenje. Sliši se preprosto, a marsikdo v današnjem času ne zmore tega preklopa. 

 

 

12. Niste zahrbtni in to se vidi že na daleč!

Zahrbtnost vam je tuja in tega ne počnete, saj si tudi sami ne bi želeli biti v koži nekoga, ki ga opravljajo ter o njemu širijo grde govorice. Vedno ste iskreni na način, da niste žaljivi in ljudje pri vas to cenijo ter vam zaupajo.