10-letni poštenjak navdušil svet

Najdeno denarnico je s simpatičnim pismom vrnil lastnici
Ključne besede:
   prijaznost    junak    viralno    denarnica

Ko je Taylor Sloan izgubila na prireditvi izgubila denarnico s svojimi bančnimi karticami, dokumenti in skoraj 40 dolarji gotovine, je bila prepričana, da je več nikoli ne bo videla. Ker je na svetu veliko nepoštenih ljudi, je vse kartice in dokumente hitro preklicala in naročila nove. Zato je bila še tolko bolj presenečena, ko je po pošti prejela skrivnosten paket. V njem je bila Taylorina denarnica z vso gotovino in temle prijaznim sporočilom:

 

»Draga gospodična Sloan,

Moje ime je Nasim Lawrence in imam 10 let. Vašo denarnico sem našel na dogodku Supermotocross v Oaklandu. Vem kako je, ko nekaj izgubiš, zato sem želel posrbeti, da dobite denarnico nazaj. Upam, da sem vas spravil v dobro voljio in da ste veseli, da ste dobili svoj denar in dokumente. Vesel sem, da sem jo našel jaz in ne kdo zloben, ki bi vam jo ukradel. Izgledate kot prijazna oseba, ki dela dobra dela, zato sem želel narediti nekaj dobrega za vas. Poleg tega je bilo to tudi pošteno."

 

 

Taylor in Nasim si bosta dopisovala.  

 

Fotografija pisma in denarnice je po njeni objavi zakrožila po družabnih omrežjih, Taylor pa je na ta način prišla v stik z Nasimovo mamo. Malemu junaku je po pošti že poslala nagrado: 20 dolarjev in vrečko bonbonov, pravi pa, da se bo z njim z veseljem še naprej dopisovala!