VIDEO: "Supermama" v akciji

Milijone po vsem svetu navdušuje posnetek, na katerem obvlada kar 4 malčke
Ključne besede:
   supermama    mama    trojčki    video

Biti mama ni lahka naloga, biti mama trojčkov in še enega malčka v plenicah pa je gotovo ena najbolj napornih "služb" na svetu. Ena od tistih, ki jo opravlja, je Kanadčanka Corrie-Lynn Whyte, mama dveletne deklice Emily in 8 mesecev starih trojčkov Olivie, Jacksona in Levija.

 

 

Ko sta z možem izvedela, da se bo njuna tričlanska družinica nepričakovano povečala na šestčlansko, sta bila precej šokirana. Njen mož je priznal, da je ob pogledu na ultrazvok skoraj omedlel, kljub strahu, da "nikoli več ne bo spal", pa danes pravi, da izkušnje ne bi menjal za nič na svetu.

 

Ker je veliko njunih znancev pa tudi naključnih mimoidočih zanimalo, kako poteka njihov vsakdan, je par pričel pisati blog The Baby Gang. Na njihovi Facebook strani je Corrie-Lynn objavila tudi ta posnetek, na katerem se sama "spopade" s štirimi malčki in jih brez težav preobleče.

 

 

Posnetek si je v manj kot tednu dni ogledalo že skoraj 40 milijonov ljudi iz vsega sveta, ki so nad njeno spretnostjo več kot navdušeni, blogerka pa ob njihovih hvalah ostaja skromna in pravi, da je prav vsaka mama supermama!