30 - dnevna kura: Vaše trepalnice bodo dolge in goste

Poskusite in se čudite rezultatom! Splača se vztrajati
Ključne besede:
   trepalnice    rast    pospešitev    nega    kura    negovanje

Dolge in goste trepalnice so želja vsake ženske, zato jih večina posega po raznoraznih maskarah z volumnom, učinkom daljšega videza le teh in celo po umetnih trepalnicah, ki jih ima dandanes že skoraj vsaka tretja ženska. Tukaj imate nekaj nasvetov, kako vaše trepalnice v roku enega mesca zrastejo in postanejo bolj goste. Kot veste, nobena stvar ne uspe ravno čez noč, zato si vzemite čas, potrpite in čez en mesec se boste že lahko pohvalile z dolgimi trepalnicami, ki bodo čisto vaše.

 

 

1. ČESANJE S ŠČETKO OD MASKARE, ki je ne uporabljate več

 

 

Česanje trepalnic spodbudi pretok krvi in poveča rast trepalnic. Staro ščetko maskare dobro operite, nanjo kapnite nekaj olja z vitaminom E in počešite trepalnice 2x na dan.

 

 

2. OLJE, ki ga na trepalnice namažete pred spanjem

 

Ricinusovo, kokosovo in masleno olje zadržujejo v sebi sestavine, ki bodo vaše trepalnice nahranile in naredile bolj zdrave. Če nimate čiste ščetke, s katero bi si počesali trepalnice, lahko uporabite vato ali prst. Vse kar morate storiti je to, da nežno namažete trepalnice pred spanjem vsak večer.

 

 

3. VAZELIN, nanesite na trepalnice in se čudite rezultatom

 

Vazelin je prav tako odličen za vaše trepalnice. Namažite ga po trepalnicah pred spanjem in se tega probajte držati en mesec. Previdno le pri tem, da ne pride v kontakt z očmi in bi vas potem znalo peči. Zjutraj sperite oči z vodo.

 

 

4. ZELENI ČAJ je poln antioksidantov in vitaminov

 

Zeleni čaj v sebi zadržuje antioksidante in vitamine, zato se ga velikokrat uporablja v kozmetičnih proizvodih. Skuhajte skodelico zelenega čaja, počakajte, da se ohladi in si z vato nato obrišite oči. To storite 2x na dan.

 

 

5. ALOE VERA pospeši rast trepalnic

 

Sok aloe vere je odličen za rast trepalnic, saj jih nahrani od korena do konic. Vzemite svež list aloe vere in iz njega izcedite nekaj kapljic ter nanesite na trepalnice. Naredite to pred spanjem, zjutraj pa sperite oči z mlačno vodo. Da bi bil efekt še boljši, pomešajte aloe vero z ricinusovim oljem.

 

 

6. JAJČNA MASKA bo preprečila njihovo odpadanje

 

Jajca imajo v sebi biotin in vitamin B, ki sta odlična za močne trepalnice in preprečujeta njihovo odpadanje. Zmešajte eno jajce z vazelinom ali glicerinom. Nato zmes nanesite na trepalnice in lepo razmažite. Ta proces je dobro ponavljati 3x na dan en mesec.

 

 

7. VODOODPORNIM MASKARAM RECITE ADIJO!

 

Nekatere maskare v sebi zadržujejo snovi, ki vašim trepalnicam ne denejo dobro - sploh tiste, ki se smatrajo za vodoodporne. Če jih uporabljate prekomerno in si jo zvečer še ne zbrišete dobro iz oči, potem se ne čudite, če bodo vaše trepalnice začele odpadati. Maskaro tudi ni dobro uporabljati več kot 5 mesecev.