Veste, kaj pomeni, če ženska nosi prstan na mezinčku?

''Prstani za vse tiste, ki ljubijo sebe''
Ključne besede:
   prstan    ženska    mezinček    pomen    samospoštovanje    ljubezen    ponos

Vsaka ženska rada nosi nakit, a čisto vsaka ga nosi na svoj način. Vsi vemo, da je prstan na prstancu znak poroke, kaj pa pomeni prstan na mezinčku?

 

Zadnje čase se širom po svetu med ženskami pojavlja hit nošenja prstana na mezinčku. Bojda tovrstno nošenje prstana ne predstavlja le modne muhe, ampak nosi večji pomen. 

 

Ta prstan namreč predstavlja ljubezen do samega sebe in to, da se spoštuješ in se sprejemaš takšnega kot si. Z njim pokažete, da ste ponosne same nase in se ljubite z napakami ali brez. Gre za unikaten, a preprost način, ki prikazuje spoštovanje do samega sebe.

 

 

Zakaj v resnici gre?

 

Prstani so že dobili posebno poimenovanje in sicer ''Prstani za vse tiste, ki ljubijo sebe''. Ustvarjati jih je začela zlatarna Fred & Far v Los Angelesu, a počasi že potujejo po celem svetu - vsaj kar se tiče njihovega pomena. Prstani iz te zlatarne stanejo od 150 do 325 dolarjev in nekatere dame so si jih že privoščile ter jih ponosno razkazujejo na svojem mezinčku.

 

Ustvarjalci so s prstanom želeli spodbuditi ženske, da razčistijo same s seboj in se končno sprejmejo takšne kot so, se cenijo in v prvi vrsti spoštujejo. Za vse tiste, ki pa si prstana ne morejo privoščiti, pa lahko nosijo čisto svojega, po lastnem okusu in izboru - važen je namen in sporočilo. 

 

Lahko pa si kupite čisto navaden prstan in s tem pokažete, da se imate radi - pomembno je le, da ga nosite na mezinčku.