Način njegovega objemanja pove, kaj čuti do vas

Če vam ne pove z besedami, bodite pozorni na njegove objeme
Ključne besede:
   objem    pomen    razmerje    način

Objem lahko o vašem odnosu razkriva marsikaj, sploh o osebi, ki vam objem nudi. Preverite, kako vas največkrat objame vaš partner in kaj vam s tem sporoča.

 

Objel vas je od zadaj s celim telesom

 

S celim telesom je prekril vaš hrbet in roke ovil okoli vašega pasu ... to pomeni, da vas ima zelo rad ali bolje rečeno, v vas je popolnoma zaljubljen. To je objem, ki vam sporoča, da vas varuje, poleg tega pa vam s tem kaže svojo moč in prevlado. S tem objemom vam tudi sporoča, da si želi vaše bližine in pozornosti - ne želi vas izgubiti.

 

Rad vas boža po hrbtu

 

Če vas vaš partner rad narahlo boža po hrbtu, se vas nežno dotika po celem telesu to pomeni, da do vas goji zelo močna čustva. Sploh hrbet je tisti, ki je zelo ranljiv del telesa in božanjem po njem nakazuje moško željo po tem, da vas varuje in neguje. Božanje pa ima tudi seksualni ritem in ga lahko hitro vzburi, s tem pa posledično tudi vas. Iz nedolžnega božanja lahko vodi v bolj intimne vode in pričara nepozabno vzdušje tudi za stenami spalnice,

 

Vsake toliko vas potreplja 

 

Če vas med objemanje velikokrat potreplja po zgornjem delu hrbta to ne pomeni nič dobrega. V najslabšem primeru lahko pomeni, da ga spolno ne privlačite. Moški tako objemajo prijatelje in ne svoje ljubljene osebe. Prej kot za romantično gesto gre pri tem objemu za priznavanje pripadnosti. 

 

Rad vas objame okoli bokov

 

Če vas partner objame okoli bokov, se pravi so njegove roke nizko in vas s tem prisloni k sebi, to pomeni, da si vas želi. Tovrstni objemi, pri katerem se moški dotika spodnjega dela telesa ženske, nakazujejo na spolnost. Nižje kot so njegove roke, bolj si vas želi - v seksualnem smislu. 

 

Rad vas objame tako, da vas skoraj ''pomečka''

 

Tukaj predvsem mislimo močan objem, v katerem se osebi prepletata in se stisneta kar se da blizu, skoraj tako, da bi skoraj izgubila sapo. Če vas partner rad k sebi privije takole, to pomeni, da vam je globoko predan in vas močno ceni. Čas z vami mu pomeni ogromno. Obožuje vas takšno kot ste in to ne bi rad izgubil.

 

Med objemanjem vas gleda v oči

 

Partner je do vas še vedno romantičen in vam rad pokaže tisto začetniško zaljubljenost, kot jo imajo običajno pari v začetku zveze. Obožuje vas in tudi občuduje. Zanj ste na prvem mestu, čeprav vam tega morda ne pokaže vedno. S tem objemom vam sporoča, da ste zanj posebna ženska, ki si zasluži le najboljše. 

Domov | Ekipa | Združenje Radio2 | Program
Kontakt | Pogoji uporabe | Frekvence | Raba piškotkov | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del

Copyright © 2017 Radio 2