Ženske, ne delajte tega, saj moškim ni privlačno!

Pretirana samozavest je včasih celo minus ...
Ključne besede:
   ženska    moški    obnašanje    karakter    neprivlačno

Ženske se včasih preveč trudijo, da bi ugajale moškim ali celo celemu svetu, a naredijo ravno obratno. Ker želijo izstopati in se pokazati v najboljši luči, izpadejo velikokrat odbijajoče in neumno. 

 

NOSITE PREVEČ LIČIL - manj je več in to vedo vse, ki se v svoji koži počutijo samozavestno. Moški nimajo radi žensk, ki imajo na sebi kilograme ličil in nikoli ne zapustijo doma brez njih.

 

RADI OPRAVLJATE IN SE DELATE NORCA IZ LJUDI - nekaterim ženskam se zdi zabavno opravljati druge, a ostalim okoli nje to ne izgleda ravno privlačno - sploh pa ne moškim. To pomeni, da ima slabo samopodobo in moškemu predstavlja osebo, ki ni vredna zaupanja.

 

PRETIRANO STE SAMOZAVESTNI - nič ni narobe, če je ženska samozavestna, a vse do neke mere. Biti ponosen na svoje dosežke ali pa se pretirano hvaliti z njimi je čisto druga pesem. Pretirano samozavestna ženska deluje ošabno in si bo pri nasprotnem spolu prislužila le minus. Ženske, ki so polne same sebe veljajo za arogantne, ne pa za privlačne. 

 

 

VEDNO STE GLASNI - lepo je, da ženska rada govori in ima kaj za povedati, a ne na način, da kriči, se krohota in ustvarja neprimerne glasove. S tem, ko želi pokazati, kako je komunikativna in brez dlake na jeziku izpade ravno obratno. Moškemu je ob preveč glasni ženski neprijetno in si z njo ne bo želel več v javnost.

 

OPRAVLJATE BIVŠEGA - ženske mislijo, da če grdo govorijo čez bivše pred svojim sedanjim partnerjem, da ga bo to razveselilo, a ni tako. Njega ne zanima njen bivši in mu prav nič ne pomeni, če o njemu govori lepo ali grdo. Opravljanje žensko naredi maščevalno, kar pa nikakor ni privlačno. 

 

 

IŠČETE POZORNOST NA VSAKEM KORAKU - tista, ki rada zganja dramo za vsako malenkost deluje ''avšasto'' in brezglavo. Ženska, ki se preveč meče ven, deluje velikokrat, kot da ni zadovoljna z ničemer in se ji zdi vse brezveze. 

 

RADI SE DELATE NEDOSTOPNO - na začetku je vsaka malce nedosegljiva, a zopet vse do neke mere. Zelo tanka meja je namreč med žensko, ki je samostojna in tisto, ki se dela nedostopno. Moškemu se to zdi otročje in bo slej ko prej izgubil zanimanje. 

 

 

 

 

 

Domov | Ekipa | Združenje Radio2 | Program
Kontakt | Pogoji uporabe | Frekvence | Raba piškotkov | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del

Copyright © 2017 Radio 2