To so znaki, da imate NAJBOLJŠO prijateljico daleč naokoli

Pred njo se vam ni treba pretvarjati ... NIKOLI!
Ključne besede:
   prijateljica    najboljša    znaki    odnos    zaupanje    spoštovanje

Če bi vas nekdo vprašal, kdo je vaša najboljša prijateljica bi zagotovo kot iz topa izstrelili njeno ime, kajne? Če premišljate predolgo, potem se je že za vprašati, če je res ''najboljša''. Prijateljstvo je namreč veliko več, kot le dve osebi, ki se družita. Gre za poglobljen odnos in ljubezen, ki jo razvijeta dva prijatelja na prav poseben način, ki ga morate negovati, spoštovati in ceniti. Imeti dobrega prijatelja je pravo bogastvo in pravijo, da pravega prijatelja spoznaš šele v nesreči ...

 

Znaki, da imate najboljšo prijateljico so:

 

Podpira vas pri vseh stvareh, tudi pri tistih, ki se ji ne zdijo v redu. Vedno vas bo opozorila in vam povedala svoje mnenje.

 

Zaupata si in si brez težav povesta čisto vse. Ena drugi verjameta, da bo to ostalo med vama in vaju ni strah, da bi vajin najbolj intimne in temačne skrivnosti naslednji dan vedelo celo mesto.

 

Tvojega partnerja nikoli ne osvaja in ji popolnoma zaupate, da vam ga ne bo ''ukradla''. Tudi, če bi z njim pristala na samotnem otoku.

 

Ne poznata zmer in obsojanja, saj ima vajin odnos spoštovanje na prvem mestu. Tudi, če se kdaj spreta zaradi malenkosti, to hitro rešita in se ne gledata grdo.

 

Poznate jo do potankosti in točno veste, kaj ima rada, kakšen stil ima, kaj rada je, kaj ji gre na živce in kdo ji je všeč. Prav tako ona pozna vas in ni straha, da bi vam za rojstni dan kupila brezvezno darilo. 

 

Zgodi se, da hkrati izgovarjata iste besede, kar je tipično za ljudi, ki veliko časa preživijo skupaj.

 

Pred njo se vam ni treba pretvarjati in ni potrebe po temu, da skrivate čustva saj bo vedno vedela, kako ukrepati ali kaj storiti, da vam bo lažje. 

 

Smejita se šalam, ki jih drugi ne poznajo in se ob tem strašansko zabavata. Včasih vaju morda gledajo čudno, a se prav požvižgata na to, saj noro uživata.

 

Pokličeta se katerokoli uro v dnevu in si povesta čisto brezvezne stvari, ki so vama zanimive ter vama jih ni težko poslušati.

 

Sposojata si stvari in si ne očitata, če slučajno katera od vaju pozabi vrniti oblačilo ali tisti nakit. Lepo si povesta in stvar je rešena.

 

Imata podobno razmišljanje, kar je sicer čisto logično, saj počneta in se zanimata za podobne stvari.