Ste vedeli, da je vaša VIŠINA povezana z vašo osebnostjo?

Majhni, veliki, srednji ... vsi enaki, a tako zelo različni
Ključne besede:
   osebnost    višina    ljudje    karakter    vpliv    centimetri

Neka zanimiva študija je pokazala, da višina človeka vpliva tudi na to, kakšno osebnost ima ter kakšen karakter se s tem razvije. Morda je res, morda ni, pa preverite kar sami:

 

150 - 160 cm - Strup je v majhnih stekleničkah

 

Strup je v majhnih stekleničkah pravijo, kar pa ne pomeni vedno negativno. Lahko bi rekli, da so to ljudje, ki so namazani z vsemi žavbami in znajo v vsaki situaciji reagirati tako, da obvarujejo svojo kožo. Vi ste filozofska oseba, ki se zaveda svojih želja in ciljev. Na določenem področju znate biti zelo uspešni, inovativni ter kreativni, čeprav izpadete malce čudaški. Velikokrat vas ljudje narobe razumejo, kar pa vas pri določenih osebah zaboli - sploh tistih bližjih od katerih pričakujete podporo. Potrebujete svoj prostor, kjer lahko svobodno ustvarjate in pride vaša kreativnost še bolj do izraza.

 

160 - 170 cm - Zlata sredina

 

Zlata sredina je vedno najboljša. To bi se lahko reklo tudi za vas, saj niste neopazni, niti ne izstopate, ste nekje vmes, kar je ravno prav. Imate stabilno življenje brez prevelike drame - razen, če si jo ne zakuhate sami. Kot oseba ste zelo zanimivi in v sogovorniku vedno pritegnete pozornost. Ste izredno odgovorni in radi skrbite za bližnje. Vaš karakter je zelo dober, zato vam ljudje zaupajo in se na vas velikokrat radi zanesejo. Ste hitri, se znajdete in ste zelo komunikativni. V družbi vas imajo zelo radi in vas sprejemajo z napakami ali brez.

 

170 cm - 180 cm - Dolgi, kot ponedeljek

 

Dolgi ste kot ponedeljek, je fraza, ki vam jo je zagotovo že kdaj kdo rekel. To ne pomeni, da vas ne marajo ali da ste dolgočasni, gre zgolj za frazo s katero označujemo visoke ljudi. Zelo radi počnete stvari tako, kot ste si zamislili. Niste radi odvisni od nikogar, saj vas to hitro začne dušiti. Na trenutke ste dominantni in poveste kar si mislite. V trenutkih, ko je težko, znate ostati močni zaradi sebe in tudi zaradi ljudi, ki jih imate radi. Veste, kaj si želite in za to ste pripravljeni trdo garati.