12 čudnih nasvetov za lepoto, ki so dejansko učinkoviti

Vse to imate doma, zato lahko poskusite že danes!
Ključne besede:
   lepota    nasveti    čudno    ženska    triki    preprosto    ličenje Preberite v članku, za kaj je dober krompir

Preberite v članku, za kaj je dober krompir

Nasveti za lepoto so vedno dobrodošli, pa če se slišijo še tako čudno. Vsi vemo, da je včasih treba za lepoto potrpeti in uporabiti kakšen trik, ki bi se mu najraje izognili, čeprav se zavedamo, da pomaga. Poglejte si, nekaj čudnih nasvetov, ki dejansko pomagajo, a jih do sedaj še niste preizkusili. 

 

PIVO ZA LEPE, SIJOČE IN ZDRAVE LASE

 

 

Pivo je polno vitaminov in mineralov, ki bo vašim lasem pomagal, da bodo sijoči, mehki in voljni. Lase si umijte z vodo, jih osušite z brisačo in vanje vtrite pivo. Nato jih pokrijte s plastično folijo in pustite delovati nekaj minut. Zatem si glavo umijte s šamponom in na koncu hladno vodo. 

 

 

PUDER V PRAHU ZA POLNEJŠE TREPALNICE

 

 

Preden na svoje trepalnice nanesete maskaro, jih prekrijte s pudrom v prahu. Lahko si pomagate s palčko, da ga lepo raznesete po celotni veki in trepalnicah (previdno, da vam ne gre prah v oči). Nato nanesite maskaro tako kot običajno in v trenutku boste opazili, da so vaše trepalnice bolj polne, brez grudic in se ne lepijo skupaj.

 

 

DO POLNEJŠIH USTNIC S PRAVILNIMI LINIJAMI

 

 

Če želite videz polnejših ustnic, uporabite trik, ki ga uporablja večina zvezdnic. Obrobo ustnic najprej prekrijte s pudrom v naravni barvi in razmažite. Nato uporabite nežno rjavo barvo svinčnika za obrobo ustnic. Pobarvajte kotičke ustnic in narišite tri linije, kot kaže slika. Zatem nanesite kožno barvo šminke ali šminko v želeni barvi. Lahko dodate še malce lipglosa in z bleščečim videzom dosežete popoln izgled. 

 

 

AKTIVIRANO OGLJE ZA BELE ZOBE

 

 

Aktivirano oglje je postalo pravi hit s katerim si številne ženske pomagajo pri beljenju zob. Obstajajo raznorazne zobne paste z ogljem, lahko pa si pomagate s tableto aktiviranega oglja, ki jo date v kozarec z vodo (le 2 žlici vode). Nato premešajte zmes in si z njo umijte zobe tako, kot to počnete običajno z zobno pasto. To beljenje si lahko privoščite le 2x na mesec, ker si lahko uničite zobno sklenino.

 

 

RDEČA ŠMINKA ZA PREKRIVANJE PODOČNJAKOV

 

 

Rdeča šminka pomaga pri temu, da se znebite nadležnih podočnjakov in temnih lis pod očesi. S prstom nanesite rdečo šminko pod oči, potapkajte in razmažite, da ne izgleda preveč rdeče. Ne uporabljajte te metode prepogosto, ker je koža okoli oči občutljiva in si jo lahko poškodujete.

 

 

RISANJE ČRTE Z VRVICO IN ČRNILOM

 

 

Kliknite TUKAJ in si oglejte, kako preprosto si lahko naredite črto na očeh. Brez eyelinerja! Z vrvico in črnilom.

 

 

VILICA ZA POMOČ PRI LIČENJU 

 

 

Senčenje nosu ni več novost in vse več žensk to metodo uporablja na vse možne načine. S pravilnim senčenjem in nanosom ličil na vaš nos, boste naredile vaš obraz bolj zapeljiv in atraktiven. Nekatere ženske to naredijo kar z vilico, kot kaže slika. 

 

 

BARVICE ZA LIČENJE OKOLI OČI

 

 

Poletje je tu in čas, ko večina žensk prisega na čimbolj naravni make up ali pa takega, ki je živahen in razigran. Če želite oči obarvati v čimbolj živahne barve, potem lahko to storite kar z barvicami (vaši otroci jih imajo zagotovo). Barvice položite v kozarec vroče vode in počakajte nekaj minut, da se malo razmehčajo. Nato barvico vzemite ven, si zberite želeno barvo in si začrtajte linijo okoli oči. Preden nanesete barvico na oči, si veke prekrijte s pudrom.

 

 

BALZAM ZA USTNICE NA LICA

 

 

Sijoča lica naredijo obraz svež, mladosten in zagotovo bolj vpadljiv. Vse kar potrebujete je balzam za ustnice, ki ga nanesete potem, ko že imate puder. Previdno le, da ne pretiravate in se potem preveč svetite.

 

KROMPIR POD PAZDUHO

 

 

Ko se pobrijete, pod vašo pazudho še vedno ostanejo tiste male, nadležne črne pikice, ki vas motijo. Zdaj se jih lahko znebite, in sicer kar s pomočjo krompirja. Odrežite si tanko rezino krompirja in z njo podrgnite pod pazduho. Krompirjev sok bo pobelil tiste male drobne pikice in ne bodo več tako vidne.

 

MAJONEZA ZA SUHE IN LASE, KI SE RADI LOMIJO

 

 

Majoneza je čista proteinska inekcija za lase, ki so lomljivi in suhi. Majonezo lahko nanesete na suhe ali vlažne lase. Nikar je ne nanašajte in utirajte v glavo, ampak samo po celotni dolžini las. Pustite na laseh 30 minut, nato glavo umijte s šamponom in balzamom. Ne skrbite zaradi vonja, saj se po umivanju s šamponom popolnoma razgubi.