TO je barva, ki bo v vaš dom prinesla srečo

Gre za barvo, ki predstavlja neodvisnost, kreativnost in duhovno moč
Ključne besede:
   vijolična    sreča    radost    dom    barva    pozitivno    vpliv Veste o kateri barvi govorimo?

Veste o kateri barvi govorimo?

To je vijolična barva, ki od nekdaj simbolizirala moč, vpliv in ugled. Povezana je bila z bogastvom, plemstvom, religijo, pobožnostjo, magijo in nenazadnje tudi s seksualnostjo. Danes pa jo predvsem povezujejo z barvo, ki predstavlja neodvisnost, duhovno moč, kreativnost in modrost. 

Vijolična barva ima posebno mesto tudi v feng šuju, saj tam velja za zelo dobrohotno barvo, ker generira dober či. Če do sedaj niste razmišljali, da bi v svoj dom vpeljali vijolično barvo, ne bo nič narobe, če se za to odločite. Ne potrebujete jo uporabiti v velikih količinah, ampak zgolj z detajli, raznoraznimi črtami, morda zavesami, vazami, okvirji, preprogami, ki bodo pozitivno vplivale na vaše življenje in naslednje stvari:

 

- Spodbuja vašo samozavest

- Spodbuja delovno vnemo in željo po uspehu

 

 

- Izboljšuje kreativnost in uspeh otrok (če je otrok pretirano bolehen priporočajo, da vijolično pobarvate vzhodno steno sobe, za ustvarjalnost pa zahodno)

 

 

- Za spodbujanje srečnejših življenjskih okoliščin jo kombinirajte z belo, zlato in srebrno

 

- Če vhodna vrata pobarvate z detajli vijolične, boste v svoje življenje privabili nove priložnosti in aktivirali energijo vhoda

 

- V spalnici boste z vijoličnimi odtenki izboljšali ljubezensko in romantično življenje. Če ne želite barvati sten, lahko to uredite z vijoličnimi rjuhami, zavesami ali celo s sivkino dišavo