ČAJNE VREČKE: Ko boste prebrali tole, jih ne boste nikoli več zavrgli!

Pozitivne lastnosti čajnih vrečk, ki vam lahko olajšajo življenje
Ključne besede:
   čaj    čajna vrečka    lastnosti    pozitivno    zdravje    telo    uporabno

Že celo življenje pijete čaj, a niste nikoli pomislili, kako koristne so čajne vrečke in kaj vse lahko z njimi naredite. Poglejte si, kako si lahko z njimi olajšate življenje in kako preproste so za uporabo.

 

KRVAVEČE DLESNI - Če po umivanju zob opazite, da krvavite iz dlesni in imate v ustih neprijeten pekoč občutek, potem si pomagajte s čajnimi vrečkami. Najprej jih ohladite v vodi, nato pa položite na dlesni in si s tem ublažite bolečino.

 

NEPRIJETEN VONJ STOPAL - Če imate težave z neprijetnim vonjem stopal, jih lahko rešite s čajnimi vrečkami. Čaj dobro prevrite in ga nato ohladite. Zatem ga zlijte v lavor in v njem namakajte stopala približno 20 minut. To delajte več dni zapored, dokler ne opazite, da so vaša stopala bolj sveža in ne oddajajo več neprijetnega vonja.

 

Lahko pa čajno vrečko zmočite in položite v čevelj za nekaj minut. To ponavljajte vsakdan in čevlji ne bodo več oddajali neprijetnega vonja.

 

PODOČNJAKI - Če imate težave s podočnjaki ali otečenimi očmi, potem na veke položite tople čajne vrečke, ki bodo ublažile oteklino v nekaj minutah.

 

 

ŽULJI - V poletnih mesecih se srečamo tudi z neprijetnimi žulji, sploh v obutvi, ki je zaprta in se nam poti noga. To lahko prav tako odpravite s čajnimi vrečkami in sicer tako, da na žulje položite tople in mokre čajne vrečke ter preprečite infekcijo.

 

 

AKNE - Najprej očistite obraz z vodo, nato pa še s čajnimi vrečkami zelenega čaja. Te bodo pomagale ublažiti mozoljavost in vam pomagale v boju proti aknam.

 

 

MODRICE - Če želite ublažiti modrice in jih postopoma odpraviti, morate uporabiti čajne vrečke črnega čaja. Ta bo pomagal skrčiti krvne žile in zmanjšati otekline.

 

 

SONČNE OPEKLINE - Večina vas prisega na aloe vero, lahko pa zopet posežete po čajnih vrečkah. Najprej jih namočite v vodi, nato pa položite na opekline. Za hujše primere si lahko pripravite tudi kopel iz črnega čaja, ki naj bo hladna, da ohladi opekline.

 

PIKI INSEKTOV - Čajno vrečko položite na pik insekta in s tem ublažite srbečico.

 

GUBE - Uporabite čajne vrečke zelenega čaja, ki bodo naredile čudeže. Ob rednem uživanju zelenega čaja boste poskrbeli za zdrav videz kože. S čajnimi vrečkami pa si nato umijte tudi obraz in dosegli boste še boljše rezultate.