Če imate teh 10 občutkov, ste v življenju na napačni poti!

Vaše življenje kliče po spremembah - prisluhnite mu!
Ključne besede:
   življenje    spremembne    nesreča    občutki    znaki    depresija

Včasih imamo občutek, da nam gre v življenju čisto vse narobe. Vse, česar se lotimo nam spolzi iz rok in sploh ne gre po pričakovanjih. Takrat je čas, da to spremenite in uberete drugačno pot. Ko začutite, da ste v življenju nonstop pod pritiskom tudi zaradi stvari, ki so nepomembne ter opazite, da vas nobena stvar več ne  veseli, potem ukrepajte. Vse, kar morate storiti je, da se vzamete v roke in si olepšate življenje kar sami - začnite danes!

 

1. Nedolžni udarci in male ''nesreče''

 

Nedolžne male ''nesreče,'' ki se vam zgodijo mimo grede so znak, da ste nervozni in vam v življenju nekaj ne gre najbolje. Če se velikokrat ali celo prevečkrat, čisto brez razloga udarite v prst na nogi, roki ali komolec, je lahko to znak, da se morate ustaviti in premisliti, kako naprej. To je opozorilo, da niste pozorni na svojo intuicijo in si zatiskate resnico pred očmi.

 

2. Radi pozabljate

 

Nenehno pozabljanje ali celo izgubljanje stvari, je lahko znak, da se morate ustaviti, zadihati in se zopet najti. Izgubili ste stik sami s seboj in sploh več ne veste, kje se vas drži glava. Pozabljivost je lahko tudi znak, da morate v življenju jasno in glasno izraziti svoje želje ter jih začeti uresničevati, drugače boste vselej nesrečni.

 

3. Nenehno zamujate

 

Zamujanje ni ravno dobro, sploh, če se vam to dogaja nenehno. Če radi zamujate v službo in na pomembne dogodke, to zelo slabo vpliva na vas in vaše počutje. Čas je, da postanete bolj organizirani in pozorni na dogajanje okoli sebe. Sledite stvarem, ne pustite, da vas malenkosti zmedejo.

 

4. Živite v popolnem kaosu

 

Vaše življenje je kaos, zmeda in nered. To je znak, da imate nekaj globoko zataknjeno v vaši podzavesti in se morate tega nujno rešiti. Zdi se vam, da vam vse uhaja izpod nadzora in imate občutek, da se vam je nabralo preveč stvari. Včasih je že dovolj, da se znebite stvari, ki vam ne služijo več in s tem odvržete s sebe dodatno breme. 

 

5. Velikokrat kaj razbijete ali poškodujete

 

Če vam stvari kar naprej padajo iz rok je lahko to znak, da ste v tistem trenutku na napačni poti. Sami sebe sabotirate pred uspehom in si postavljate prepreke, kar vas dela nervozne. Prav tako pa je lahko to znak, da se morate včasih prepustiti toku življenja in se ne preveč kontrolirati ter nadzorovati, saj ste potem še pod večjim pritiskom.

 

6. Nenadna bolezen

 

Vsaka bolezen, ki pride nenadno je jasen znak, da nekaj v vašem življenju ni v redu. Bolezen je klic po nujni spremembi. Največkrat pride iz psiholoških težav, nato pa se spremeni v fizične. Nenehni glavoboli morda niso znak spremembe vremena, ampak posledica vašega načina življenja - stres.

 

7. Izogibate se pogovorom, ki so pomembni

 

Če se o določeni stvari, ki je za vas pomembna ne želite pogovarjati, niti o njej razmišljati je običajno to zato, ker se bojite resnice. Odženite strah, glasno spregovorite in si olajšajte dušo. Ko se soočite s težavami, ki se vam zdijo nepremagljive, boste uvideli luč na koncu tunela.

 

8. Pred spancem ste zaskrbljeni

 

V trebuhu vas črviči, v prsih pa imate občutek, kot da vas nekaj stiska. Vprašajte se, zakaj je temu tako? Morda nečesa nujnega niste opravili in vas čakajo jutri težave? Ste pozabili na nekaj pomembnega? Ste nekomu storili krivico? Karkoli že je, najprej razčistite sami s seboj in si recite, da boste jutri to uredili. Ko boste razčistili in stvarem prišli do dna, boste zagotovo manj obremenjeni in boste lažje živeli naprej.

 

9. Stvari, ki se jih lotite nikoli ne dokončate

 

Stvari, ki se jih lotite nikoli ne dokončate in vedno ostanejo nedokončane. Vse česar se lotite z voljo in vnemo, vas potem mine. Morda je to zato, ker imate premalo zaupanja vase ali pa ste se lotili nečesa le zato, da bi ugajali drugim? Če je temu tako, potem začnite misliti nase, drugače ne boste v življenju nikoli ničesar naredili uspešno. 

 

10. Vsaka stvar vas dolgočasi in vam je brezvezna

 

Občutek zdolgočasenosti je, da ne živite življenja, kakršnega bi si želeli. Če ste obstali v vaši coni udobja in se vam dogajajo ene in iste stvari, je čas za spremembe. Šele, ko boste stopili iz varnega zavetja, boste spoznali, kaj pomeni življenje in z njim povezan užitek. Do takrat pa boste zdolgočaseni in posledično depresivni.

 

Tvegajte, življenje je eno samo! Ne bojte se življenja, ampak ga živite!

 

Domov | Ekipa | Združenje Radio2 | Program
Kontakt | Pogoji uporabe | Frekvence | Raba piškotkov | Volilna pravila | Seznam predvajanih del

Copyright © 2017 Radio 2