Preverite, če imate na zapestju te 4 črte!

Poglejte svoje črte na zapestju in ugotovite, kaj vam sporočajo ...
Ključne besede:
   zapestje    črte    pomen    ljubezen    kariera    zdravje    linije    roka

Črte na vašem zapestju so pomembne, saj sporočajo, kako in na kakšen način boste živeli. Hiromantika je napovedovanje usode iz črt na dlani in se je razvilo v tradicionalni kitajski medicini. Branje iz dlani nam lahko razkrije marsikaj - tudi karakter osebe, njeno zdravje, kariero in navsezadnje ljubezen.

 

 

1. LINIJA - zdravje

 

 

Za to linijo strokovnjaki pravijo, da je najbolj pomembna. Če je ta linija na vašem zapestju ravna in neprekinjena, to pomeni, da je vaše zdravje dobro. Če pa imate tanko in prekinjeno, pa največkrat pri ženskah nakazuje na težave z neplodnostjo in menstrualnimi ciklusi. Pri moških pa odkriva težave s prostato in včasih tudi s plodnostjo.

 

Dolžina življenja - najmanj 23 do 28 let

 

2. LINIJA - denar

 

 

Če je linija močno vidna in neprekinjena, to pomeni, da boste imeli kakovostno življenje ter ne boste živeli v pomanjkanju. Ta linija označuje tudi, da boste v življenju srečni. Če je nekoliko prekinjena pomeni, da se lahko zgodijo težave s financami in s pomanjkanjem denarja.

 

Dolžina življenja - najmanj 46 do 56 let

 

3. LINIJA - kariera

 

Če je tretja linija močna, izrazita in neprekinjena to pomeni, da boste na vaši poti zelo uspešni, imeli boste dobro kariero in čisto mogoče je, da boste bili v svetu prepoznavni. Če boste znali izkoristiti svoje talente in jih pokazati pred svetom boste zagotovo živeli radostno. 

 

Dolžina življenja - najmanj 69 do 84 let

 

4. LINIJA - družina in ljubezen 

 

 

To je linija, ki je zelo redka in jo ima zelo malo ljudi. Če jo imate na zapestju pomeni, da boste živeli zelo dolgo ter imeli veliki potomcev. Ta linija gre paralelno s tretjo linijo, kar nakazuje, da bo vaš uspeh v življenju le še bolj intenziven. V ljubezni vam bo šlo dobro in boste kljub pretresom znali uživati vsako minuto s tistimi, ki jih imate najrajši. 

 

Dolžina življenja - več kot 84 let