Življenje pred in po 30. letu

Včasih so stvari po 30. letu tako zelo preprostejše ...
Ključne besede:
   staranje    pred    po    30    primerjava    način    uživanje

Večina tistih, ki so 30. že preskočili pravijo, da je življenje boljše ter zagotovo bolj sproščeno, vsaj kar se tiče težav s samim sabo in predvsem z iskanjem samega sebe. Kljub temu da si večina pred staranjem zastiska oči, pa ni vse tako črno kot zgleda. Nekatere stvari so z leti boljše in lepše.

 

 

ZVEČER: Pred 30. letom se ob desetih zvečer šele naličmo, po 30. letu pa je takrat čas, da končno odstranimo ličila.

 

 

 

 

SPOROČILA S PARTNERJEM: Pred 30. letom so naša sms sporočila polna ljubečih besed, poljubčkov in srčkov, medtem, ko se komunikacija s partnerjem po 30. letu skrči na medsebojno pošiljanje ''nujnih'' smsov, kot so nakupovalni seznami.

 

 

 

KAJ POMENI BESEDA ''POZNO JE'': Pred 30. letom se pozna ura začne enkrat po tretji uri zjutraj, po 30. letu pa že ob enajstih zvečer, ko nas zmanjka pred televizijo ali med branjem knjige.

 

 

 

PRESNOVA: Pred 30. letom lahko vase zmečeš vse, poješ celo čokolado in si zvečer privoščiš pico, pa se ti nikjer nič ne pozna. Po 30. letu hrano le pogledaš in se kilogrami že poznajo.

 

 

 

MNENJA DRUGIH LJUDI: Ena dobrih plati staranja pa je, da nam je z leti vse manj mar za to, kaj si mislijo drugi o nas. Živela 30-ta!

 

 

 

 

 

ODNOS DO STARANJA: Pred 30. letom se pogosto bojimo staranja in se obremenjujemo s številko. Po 30. letu končno spoznamo, da se življenje šele zares začne!

 

 

 

PRIJATELJI: Pred 30. letom starosti imamo veliko bežnih in površnih prijateljev, ki se sčasoma porazgubijo. Po 30. letu pa nas skozi življenje spremlja le nekaj čisto pravih resničnih prijateljev, ki jim lahko zaupamo čisto vse.

 

 

 

POTOVANJE: Pred 30. letom brez težav prepotujemo ves svet z nahrbtnikom, spimo v hostlih in se ne oziramo na udobje. Po 30. pa začnemo resnično ceniti dobro posteljo in postrežbo.