Postani grajski vodnik!

Ljubljanski grad vabi k izobraževanju za vodnike
Ključne besede:
   ljubljana    grad

Javni zavod Ljubljanski grad bo od ponedeljka 22. februarja, do petka, 26. februarja 2016 organiziral izobraževalni tečaj za vodnike po Ljubljanskem gradu.

 

Nanj se lahko prijavljajo vsi z najmanj srednjo strokovno izobrazbo  (štiriletni program oz. V. stopnja izobrazbe) ter aktivnim znanje slovenskega in angleškega jezika.

 

"Zaradi omejenega števila mest bomo kandidate ocenjevali tudi na podlagi aktivnega znanja drugih tujih jezikov, obvladovanja veščin javnega nastopanja ter zgodovine, umetnostne zgodovine in sorodnih družboslovnih ved. Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati z aktivnim znanjem italijanskega jezika in kandidati z izkušnjami in veseljem do dela z otroki," pravijo v Zavodu, kjer prijave na elektronskem naslovu marko.brunskole@ljubljanskigrad.si sprejemajo do vključno torka, 2. 2. 2016.

 

Kotizacija za udeležbo na izobraževanju in opravljanje vodniškega izpita znaša 80 € za odrasle oz. 60 € za študente in imetnike veljavne vodniške licence Gospodarske zbornice Slovenije ali Turizma Ljubljana, po zaključenem izobraževanju in uspešno opravljenem izpitu pa bodo kandidati prejeli licenco za vodnike po Ljubljanskem gradu.

 

Več informacij najdete na spletni strani Ljubljanskega grada.