Zvezdnice pravijo: Pivo na lase, jagode na zobe in cimetovo olje na ustnice

Preprosti rituali zvezdnic, ki jih lahko poskusite kar doma
Ključne besede:
   zvezdnice    lepota    ritual    doma    lepota    hitro

Zvezdnice so tiste, ki morajo izgledati popolno ter na svoj videz dati ogromno. Kljub temu da imajo veliko denarja in si lahko privoščijo drage izdelke, pa zelo rade posegajo po takih, ki si jih lahko privoščite tudi vi. Gre za izdelke, ki jih imate doma ali pa jih lahko najdete v sosednji trgovini. Preprosti triki, ki se jih zvezdnice poslužujejo so nekaj, o čemer ste zagotovo že brali, pa se še niste odločili, da jih poskusite. Ne bodite skeptični in to naredite že danes. 

 

 

Miranda Kerr (model) uporablja balzam za ustnice za oči. Balzam nanese v notranje kotičke pri očeh in poskrbi, da se okoli njih sveti ter dajejo izgled bleščečega senčila. Poleg tega pa uporablja tudi žlico za vihanje trepalnic. Najprej zmoči žlico z vročo vodo, nato jo na hitro popihaj s sušilcem za lase. Obrni jo narobe, tako da je vdolbina obrnjena navzdol. Zatem s palcem pritisni trepalnice ob krivuljo in zavihaj navzgor. 

 

 

 

Denise Richards (igralka) prisega na avokado in ga uporablja za nego las. Avokado najprej zmiksajte, da dobite gosto zmes. Zatem mu dodajte žlico olivnega olja, kar bo naredilo boljšo učinkovitost. Nanesite na pramene las in pazite, da ga ne nanašate na lasišče, saj jih bo to zmastilo. Pustite delovati nekaj časa, nato sperite in umijte lase s šamponom. Če vam je maska ostala, jo lahko uporabite za tudi za obraz.

 

 

 

Lady Gaga (glasbenica) za odstranjevanje ličil na očeh uporablja kar lepilni trak. Ona izbere trak iz tkanin, da si ne poškoduje kože. Najbolj pomaga takrat, ko želite odstraniti trdovratne bleščice. Če imate občutljivo kožo se lepilnim trakom izogibajte, da ne pride do nepotrebne razdraženosti ali rdečice. 

 

 

 

Chaterine Zeta Jones (igralka) svoje bujne dolge lase umiva s pivo. Alkohol je odlična rešitev za vaše lase, saj iz njih odstrani vso nesnago, ki se prime na njihovo površino. Najprej lase umijte s šamponom in jih malce posušite z brisačo (še vedno morajo biti vlažni), nato pa na pramene nanesite pivo. Lase nato odenite v plastično folijo in počakajte 5 ali več minut. Zatem si lase izperite in zopet umijte s šamponom.

Za bleščeč nasmeh pa igralka posega po jagodah, ki vsebujejo encime, ki belijo zobe. Da bi njihov učinek izboljšali, jih pomešajte s polovico žlice jedilne sode, zmes nanesite na zobe in počakajte 5 minut. Zaradi visokega deleža sladkorja v jagodah je priporočljivo, da si na koncu operete zobe z običajno zobno pasto.

 

 

Lisa Rinna (igralka) prisega na cimetovo olje za polnejše ustnice, čeprav je sama že posegla po lepotnih operacijah in si ustnice povečala. Kljub temu je ta trik odlična rešitev za njihov bolj poln izgled. Lipglossu dodajte nekaj kapljic olja in si ustnice preprosto namažite. Ne pričakujte čudežev, prav tako pa najprej mešanico preizkusite na koži, da ne pride do neželenih reakcij. Vaše ustnice pa bodo zagotovo mehkejše in bolj gladke.