ALARM: Znaki, da se vajina zveza bliža h koncu

Če ste obkljukali vseh 6 točk potem je čas, da prekinete odnos
Ključne besede:
   zveza    alarm    konec    razpad    nespoštovanje    prepiri    razlogi

Najti pravo osebo, s katero boste zgradili razmerje, ki bo trajalo celo življenje, se včasih zdi kot bi iskali iglo v senu. To pomeni, da bomo skoraj zagotovo šli čez nekaj napačnih razmerij, preden se pojavi prava.

 

 

1. S to osebo ne morete biti to, kar ste

 

Če ste v zvezi, kjer se morate pretvarjati in svoje občutke držati v sebi, potem niste ob pravi osebi. Biti morate to kar ste, brez sramu, brez slabe vesti. Ta oseba vas ceni takšno kot ste in sprejema z vsemi napakami - brez obsojanja. 

 

 

2. Ves čas se prepirata

 

 

Medtem, ko so občasni prepiri nekaj običajnega in celo dobri za vajino komunikacijo, so nenehni prepiri zelo slabi. Nekateri pari pogosto delajo preveliko dramo iz vsega, kar pa zagotovo ni način za dolgo in srečno zvezo. Takšna zveza vas izčrpa in dela depresivno. 

 

 

3. Skupaj se ne vidita v prihodnosti

 

Če sta že nekaj časa skupaj, je normalno, da razmišljata o skupni prihodnosti ter zanjo delata načrte. Če pa si to težko predstavljata ali pa se sploh ne vidita skupaj, potem premislite tudi vi, če vam je do te osebe in kaj pravzaprav iščete pri partnerju oz. kaj je tisto, kar pogrešate.

 

 

4. Vajina karakterja se razlikujeta kot noč in dan

 

 

On rad ponočuje in ponoči igra računalniške igrice, ti pa greš raje prej spat in zgodaj vstajaš. Njemu ni mar za potovanja in odkrivanje novih krajev, zadovoljen je tukaj, kjer je, oziroma, kjer je odraščal, medtem ko je ena tvojih večjih želja potovati in odkrivati svet.

Ni nujno, da imata ogromno skupnih stvari, toda prilagajanje je nujno za uspešno zvezo. Če pa sta si zelo različna in imata precej drugačne poglede na svet, bo zelo trd oreh ohranjati srečno zvezo. Zelo verjetno je, da takšna zveza morda ne bo prava zate.

 

 

5. Ne veselite se trenutkov z njim, vseeno vam je, če se vam ne oglasi

 

Na začetku vajine zveze vam je srce razbijalo, ko sta se videla ali medtem, ko ste na telefonu videli izpisano njegovo ime ste postali nasmejani do ušes. Čez čas ta začetniška evforija mine, a vam je še vedno lepo, ko ga vidite ter trenutke posvetita drug drugemu. Če tega ne občutite več, ste raje sami in vam je čisto vseeno, če vas kliče ali ne, potem je to alarm, ki kliče po tem, da je morda čas za vajin razhod.

 

 

6. O sebi imate slabše mnenje

 

Razmerje v katerem se ne počutite dobro, ste nesamozavestni in se podcenjujete, je nekaj kar je treba takoj prekiniti. Človeško je, da kdaj podvomite vase, a če ste večino čassa slabe volje in imate občutek, da vas partner ne ceni, potem to ni to. Partner, ki spodkopava vašo samozavest, zagotovo ni pravi.