Tisti del telesa, ki vas boli odkriva, kaj vas muči v duši

Psihološke težave imajo na vaše telo velik pomen
Ključne besede:
   duša    težave    telo    bolečina    povezanost    psiha

Zdravstvene težave so lahko psihološkega ali fizičnega izvora, oboje pa je med sabo povezano, zato privede do izbruha bolezni v telesu. V starih časih so verovali, da, če se pri človeku pojavi bolezen ali bolečina, na določenem delu telesa, pomeni, da je stopa v življenju po napačnih poteh. 

 

 

Tukaj imate 5 najbolj občutljivih delov telesa:

 

 

HRBET - Največ težav s hrbtom imajo ljudje, ki imajo občutek, da je ves svet odvisen od njih ter morajo vsem povprek pomagati. Sekirajo se za stvari, ki niso odvisne le od njih ter posvečajo nepomembnostim preveč svojega časa. Vsem želijo pomagati, zase pa nikoli ne najdejo prave rešitve.

 

 

PLJUČA - Težave z dihanjem, občutek, da vas nekaj tišči v pljučih ali pa imate občutek, da vas nekaj praska po grlu odražajo psihološke težave. Občutek, da vam zmanjkuje zraka pomeni, da morate nujno spremeniti način življenja. V tem, kar počnete se ne počutite dobro in vas ''duši'' iz dneva v dan. 

 

 

SRCE - Največ čustvenih težav pa je povezanih s srcem. Primer: Če je nekdo preveč srečen, ker je dobil novo službo, se zaljubil - takrat srce dela na polno. Kadar ste preveč depresivni, nesrečni in imate težave z ljubljenimi osebami vas okoli srca obdaja pekoč občutek. Takrat se morate pomiriti ter se premakniti med ljudi, ki vas navdihujejo s pozitivno energijo.

 

 

ŽELODEC - Največje težave z želodcem pa imajo ljudje, ki se zapirajo vase in ne želijo biti obkroženi z ljudmi. To so ljudje, ki imajo običajno težave s komunikacijo in družabnostjo kar privede do gastritisa ali čira na želodcu.

 

 

KOŽA - Če imate težave s kožo, to nakazuje, da ste v neki stresni situaciji iz katere želite čimprej zbežati. V svoji koži se ne počutite dobro in to vam kaže tudi ona. Počutite se nesrečno in iščete nekoga, ki bi vam pomagal. Vse je v večini odvisno od vas samih, ki ste zadolženi za vse svoje občutke in težave - največja pomoč je v vas samih.