TO STORITE ŠE DANES: Četrtek je idealen dan za ...

Pohitite po listek in morda se zbudite kot milijonar!
Ključne besede:
   četrtek    loto    denar    odlično    dan    teden

Dneve v tednu že od nekdaj povezujejo s planeti na nebu. V preteklosti so bili koledarji zelo povezani z astrološkimi znamenji, s čimer so si ljudje pomagali pri orientaciji in vsakodnevnih aktivnostih.

 

Verjetno ste že opazili, da so tudi dnevi v tednu zelo različni, kot recimo: ponedeljkov običajno ne maramo, srede so nevtralne, petkova počutja so tista, ko si oddahnemo, sobotna razpoloženja so bolj aktivna, nedelje pa tiste, ko radi počivamo.

 

 

Četrtek je idealen dan, ko bi morali vplačati LOTO!

 

 

Četrtek je odličen dan za polaganje denarja na banko in več kot odlična ideja, da vplačate LOTO listek. Še za večjo srečo, se oblecite v zeleno ali vijolično barvo.

 

Četrtek pa je tudi ustvarjen za stvari kot so: delanje izpitov, premik velikih poslov, duhovno rast in celo za rast denarja.

 

Jupiter je v astrologiji planet, ki ga smatrajo za najbolj ''bogatega''. Je tisti, ki nam prinese v življenje več, kot si sami dejansko želimo. 

Jupiterjevi dnevi vplivajo na ljudi zelo pozitiivno, so zelo dobrosrčni ter radi pomagajo ljudem v težavah. Ta dan je primeren tudi za organiziranje humanitarnih akcij.