SEKSI HOROSKOP: Kakšen ljubimec ste glede na vaše astrološko znamenje?

Oven ima rad grobo, kozorog pa bi se raje igral
Ključne besede:
   horoskop    ljubimec    lastnosti    ugajanje    astrologija

Astrološko znamenje vam lahko pove veliko, tudi to, kakšna je oseba v postelji. Če vas zanima, kako bi v postelji presenetili svojega partnerja in ga popolnoma zmešali, si preberite, kaj mu sede in ga očarajte!

 

 

OVEN - Oven nasplošno velja za pogumnega in prav tako je tudi v postelji. Je odločen, direkten in pravi vulkan. Ljubi svobodo in neodvisnost, zna pa biti tudi nepotrpežljiv ali agresiven. Znan je kot ljubitelj hitrega in včasih grobega seksa.

 

 

BIK - Bik je na trenutke pravi materialist, a zna v življenju uživati. Je posesiven, a tudi čuten. Rad ima, da ga osvajajo, saj sam tega ne počne prav pogosto. V postelji pričakuje le eno: Da partner ve, kaj želi.

 

 

DVOJČKA - Bister, komunikativen, radoveden in zelo iznajdljiv. Je prilagodljiv, a lahko se zgodi, da tudi površen, saj se ukvarja z več stvarmi hkrati. Pomembno mu je, da je partner v postelji domiseln in zna presenetiti.

 

 

RAK - Rahločutno bitje, ki tudi med seksom potrebuje občutek pripadnosti in povezanosti s partnerjem. Rad se poljublja in crklja. V postelji je na trenutke občutljiv in včasih malce sramežljiv.

 

 

LEV - Strasten in zahteven ljubimec pa je lev. Je izjemno samozavesten, a vseeno želi, da mu partner v postelji nudi vso pozornost. Če med seksom pride do nerodne situacije, se je ne ustraši, ampak preprosto nadaljuje ...

 

 

DEVICA - Skrbna, redoljubna in kritična, a glede svojih želja zelo zaprta oseba. Partner jo mora v postelji počasi zapeljevati. Je tudi prilagodljiva, zato rada posluša partnerjeve ideje.

 

 

TEHTNICA - Vljudna, šarmantna in tudi požrtvovalna je tehtnica. Ko se predaja posteljnim užitkom, morda biti tudi okolica lepa in harmonična, saj ljubi lepoto ter udobje. Rada ugaja partnerju, zato se bo zanj vedno potrudila.

 

 

ŠKORPIJON - Velja za individualista in je na trenutke tudi zelo občutljiv. Ima zelo močan libido in ga ne zanima, kaj pravijo drugi. Je strasten in zelo vzdržljiv ljubimec, brez predsodkov.

 

 

STRELEC - Večen upornik in idealist. Nagnjen je k razkošnemu življenju, hkrati pa uživa, če je njegov partner v postelji duhovit in inteligenten. Namesto v spalnici, pa bi raje seksal kar v naravi.

 

 

KOZOROG - Je ambiciozen in strmi k visokim ciljem. Med rjuhami velja za bolj sramežljivo sorto, a ko se enkrat sprosti je zgodba popolnoma druga - takrat obožuje seksi igrice.

 

 

VODNAR - Je neodvisen in nemiren. Rad ima svobodo, zato si vedno pusti malce prostora za pobeg. V postelji ima rad nekoga, ki je drugačen, saj se hitro naveliča in mu postane dolgčas. Ne mara dolgočasnih ljubimcev.

 

 

RIBI - Nežna, čutna oseba, ki živi v svojem svetu. Ker ji razpoloženje niha, mora biti seks z njo malce bolj previden. Z romantiko in čisto nežnostjo bo ta oseba potešena in zadovoljna.