Vikend s prijateljico v Rogaški

Radio 2 vaju pošlje na vikend razvajanja

So tudi tvoji dnevi čisto nori?

Verjamemo, da so, zato tebi in tvoji najboljši prijateljici podarjamo vikend razvajanje v Grand Hotelu Sava Superior Rogaška - s kopanjem, masažo in luksuzno večerjo. Pridružita se tednu prijateljstva na Radiu 2 in si oddahnita.

Grand Hotel Sava Superior, kjer se združijo narava, kraljevsko udobje in zdravilna mineralna voda.

Izpolni spodnjo prijavnico in že si v igri za super vikend razvajanje.

Pravila nagradne igre

 

V osrčju legendarnega zdraviliškega letovišča Rogaška Slatina s 350 letno tradicijo, se nahajata povezana sodobna hotela Grand Hotel Sava**** Superior in Hotel Zagreb****, ki vas bosta navdušila z umirjeno intimo, vrhunskostjo wellnessa in pestrim programom. 

 

Hotela nudita: hotelsko  restavracijo Kristal s samopostrežnim bifejem in SHOW COOKINGOM; a la carte restavracijo Kaiser, Lobby bar, najboljše slaščice v hotelu boste lahko poskusili v Cappuccino baru in kavarni Imperial. Kongresni center, frizerski salon, Sava shop in Galerija Shop, novoodprti luksuzni ROI SPA center ter termalni bazen in savne Lotus.

Preživite prijeten oddih v objemu narave, veličastnega parka in bogate zgodovine v Grand Hotelu Sava**** ali v Hotelu Zagreb, Rogaška Slatina.

 

* NOVI wellness ROI SPA / vzemi si čas in privošči telesu le najboljše, vrhunsko razvajanje

Novo odprti luksuzni ROI SPA v Grand hotelu Sava superior v Rogaški Slatini - 3 urna promocijska cena vstopa v marcu NAMESTO 30 EUR, le 20 EUR, vsak dan od 9.00 do 20.00 ure. Čaka vas svet savn, počitka in zdravja.

Na 1200 kvadratnih metrih novega ROI Spa centra se razprostirajo dve finski savni, turška, infrardeča, slana in zeliščna savna, mineralne kopeli idr. Okrepčilno moč vode boste občutili v tušu doživetij in zunanjem ohlajevalnem bazenu s temperaturo od 22 do 26 stopinj Celzija. Sprostite se lahko na terasi za sončenje, v tepidariju (prostoru z ogrevanimi ležišči) ali v enem od kotičkov za sprostitev z udobnimi sedišči (fotelji) in posebnimi svetlobnimi efekti.

Klikni in odkrij Rogaško

FB Grand Hotel Sava Superior 

FB Roi medico spa 

FB Restavracija Kaiser 

FB Poročna pravljica v Rogaški

FB Rogaška Hotels and ROI Spa